PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Nekako sam ekstremna žena koja voli živjeti svoj život punim plućima. Ja sam namjeran, dobroćudan i osoba spremnih simpatija. Ako trebate nekoga tko bi vas saslušao, ja sam najbolji kandidat. Ako želite samo kvalitetno provesti vrijeme, ja sam najbolji kandidat, ako vam nedostaje netko tko bi vas svako jutro poljubio i sreo nakon posla raširenih ruku i širokog osmijeha, evo me! Jeste li ikada pomislili kako život može biti lak? Vi samo trebate natjerati sustav da radi, izgraditi ovaj sustav…a ja sam taj koji to zna napraviti. Jedno od najvećih interesa u mom životu je istraživanje svijeta. Volim putovanja i volio bih imati nekoga pored sebe tko mi se može pridružiti u ovoj uzbudljivoj zabavi. Ovaj svijet je prepun divnih stvari i bez obzira koliko godina imate, uvijek postoji vrijeme za upoznavanje novih stvari. Ovdje sam da pronađem svoju srodnu dušu s kojom ćemo moći uroniti u nevjerojatan svijet prirode i razgledavanja koje nam je dala zemlja. Dakle, ako ste spremni podijeliti ovaj put s

INTERESI
Kuhanje, kupovina, čitanje, priroda, životinje,Cvijeće se smatra čudesnim stvorenjem prirode. Tako nam priroda govori. Prenosi ljubav, mir i sklad kroz cvijeće. Svaki događaj dobiva novo značenje kada je ukrašen cvijećem. Po mom mišljenju, svo cvijeće je očaravajuće i veličanstveno: poljske tratinčice, crveni tulipani, jorgovani, krizanteme, orhideje. Moj omiljeni cvijet je crvena ruža. Po mom mišljenju, to je najljepši i najgraciozniji cvijet. Može se predstaviti da pokaže žarku ljubav i odanost. Ruže rastu na dugoj, tankoj stabljici, koja je često prekrivena oštrim bodljama. Zbog toga je poznata izreka „Nema ruže bez trna“, što znači da svaka lijepa stvar ili poželjna situacija ima svoj dio težine!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Prije svega trebam nekoga tko se ne bi bojao započinjanja ozbiljne veze i obitelji kao rezultat. I samo želim razjasniti stvari: osnivanje obitelji ne znači da trebaš odustati od svega što voliš raditi. Upravo suprotno! Na taj način dobivate dobrog prijatelja koji će vas podržati kad god vam to zatreba. Ali želim da moj muškarac shvati da sreća u našem malom privatnom svijetu ovisi o nama oboje. Možemo izgraditi svoju vlastitu bajku i nema ništa nemoguće! Ovo može uspjeti! Ne želim imati standardan život posao-kuća-posao. Dakle, ako ne želite ni ovo onda mislim da ćemo pronaći način da stvorimo jaku životnu vezu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments