PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam jaka. Sve što imam postigla sama sam. Ali to me ne čini sretnim. Zaista želim pronaći osobu koja će me podržati u svakoj situaciji. Želim pronaći muškarca koji mi može pružiti sreću da budem žena – ponekad slaba, senzualna, emotivna i što je za mene glavno – voljena. Istodobno, volim energizirati svog muškarca. I rado ću vas napuniti ako budemo zajedno, svakako.Djevojka koja je spremna očarati muškarca svojim šarmom. Ali vjerovat će jednom zauvijek. Želim znati kako ćemo doživjeti prave osjećaje. Istina je u vezi više naviknuta na sve, sa željom da podrži i pruži svu svoju brigu, naklonost i nježnost. Pokažite kako mogu i želim voljeti stvarno. Učinite sretnim čovjeka koji će to cijeniti i koji se neće odvratiti u teškom trenutku

INTERESI
Kondicijski sam trener, volim sport i putovanja. Volim ljepotu u svima. Stoga volim gledati različite zemlje i lijepa mjesta u njegovim manifestacijama. Moj san je posjetiti različite europske gradove i tamo vidjeti različite lijepe arhitekture.Moja omiljena glazba: Lounge, Latin. Moji omiljeni filmovi: Komedija, detektiv, povijesni. Zemlje u kojima sam bio u Italiji, Španjolskoj, Turskoj. Sport kojim se bavim istezanjem. Moje omiljeno cvijeće: Ruže, božuri Moja omiljena boja: Bijela, roza, crvena. U slobodno vrijeme čitam, provodim vrijeme s prijateljima, učim, putujem, šetam prirodom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskustvom sam shvatila da želim upoznati muškarca uz kojeg ću se osjećati sigurno i samopouzdano. Želim da voliš provoditi vrijeme zajedno sa mnom. Bit će nam ugodno gledati komediju u krevetu, bit će zanimljivo razgovarati o različitim temama, bit će lako otići na izlet u drugi grad, a uvijek želite naučiti nešto novo u ovom životu. Ti si životoljubac poput mene i voliš život u svim njegovim manifestacijama. Vaš fokus je na pozitivi i mogućnostima. I dat ću sve od sebe da vas u tome podržim.Želim imati vezu s otvorenim i aktivnim muškarcem. Dugoročno gledano, žena se uvijek useli kod svog muškarca. Slažete li se s ovim? Što mislite, koliko bi vremena trebalo proći do prvog susreta žene i muškarca? Imaš sve kvalitete koje su meni potrebne, barem zato što si muškarac – spreman sam ti reći odgovaramo li jedno drugome ili ne, ako mi odgovoriš na jedno od mojih pitanja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments