PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam otvorena osoba. Ne bojim se eksperimentirati u raznim stvarima, volim biti rizična žena, jer to daje blagu prednost mom životu. Želim pronaći muškarca koji će također biti otvoren u svemu, poput mene. Tko će podržati sve moje početke i eksperimente, kao i sudjelovati u tome. Mislim da je život bez eksperimenata i znanja o sebi jako dosadan i nezanimljiv. Volim se upoznati u različitim smjerovima, situacijama. Da shvatim da sam svestran i razvijen u različitim smjerovima.Ja sam iskrena osoba i ne volim uzalud gubiti vrijeme. Zato biram najbolju internet stranicu za upoznavanje kako bih pronašla svoju pravu ljubav i konačno ubila svoju usamljenost. Društvena sam, aktivna, druželjubiva, sa smislom za humor i zdravom samoironijom. U meni još uvijek živi djevojčica koja vjeruje u ljubav. Imam otvoren um i spreman sam na promjene. Volim praviti i primati ugodna iznenađenja. Volim stvarati udobnost, kuhati neobična jela… I sanjam da budem najbolji desert za kuma prvo na ovoj stranici za upoznavanje, a onda i u stvarnom životu. Spremna sam preseliti se svom budućem mužu.

INTERESI
Moglo bi zvučati prilično normalno, ali ja stvarno volim čitati knjige. Kao da zaronite u svijet koji je autor stvorio i živite život unutar ovog svijeta s drugima koji su opisani u knjizi! Imate li isti osjećaj kada čitate? Volim čitati klasičnu književnost i trilere. A ti? Inače volim i filmove. Svaki žanr može biti dobar ako glumci stvarno igraju toliko dobro da im možete vjerovati, znate na što mislim?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskreno želim biti dobra žena za svog muškarca. Razumijem da to znači rad! Puno se mora raditi u vezama i vjerujem da sam za to potpuno spremna. Muškarac mora biti cijenjen kao i njegova žena. Jer žena je ogledalo muškarca. Slažeš li se?Tražim jednostavnog i iskrenog muškarca, vjerujem da će ova web stranica za upoznavanje pomoći u tome. Za mene nije važan izgled, materijalno stanje muža. Ne volim egoiste i licemjere. Nadam se da će mi ova stranica za upoznavanje pomoći da pronađem dostojnog gospodina koji ima dobre manire, smisao za humor, ljubaznost i spreman je zajedno uživati ​​u udobnosti doma i aktivnom odmoru. Trebam nekoga tko treba nježnost i brigu. Više volim popuštati u vezi, ali moj muškarac bi to trebao cijeniti. Nadam se da će me među svim ukrajinkama moj muškarac primijetiti i u mojim očima pronaći ono što traži…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments