PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Super je što imam hobije koji me vesele, vesele idući tjedan i uljepšavaju uobičajenu turobnu svakodnevicu! Volim ples, to je prilika da ojačam, da se izrazim, pokažem, osjetim slobodu i harmoniju. Samo budite svoji, pokažite svoje osjećaje i emocije! Cijeli naš život je ples, a ples je sudbina. Ako možete živjeti svoju sudbinu, onda ste sretna osoba. Također, volim slikati. Apsolutno volim kako fotografija uhvati trenutak prije nego što taj trenutak nestane. A kad slikam, kao da slikam sliku, ali u jednoj sekundi. Stoga je važno biti u mogućnosti fotografirati u bilo koje doba dana, tako da uvijek postoji prilika za snimanje lijepih slika. Osim toga, volim upoznavati ljude čitajući knjige, učiti iz životnog iskustva pisaca, njihovo poznavanje ljudi koje stavljaju u svoja djela, da vide daleka vremena i zemlje očima onih koji su živjeli u to doba. Ništa ne može zamijeniti knjigu: ni najbolja kazališna predstava na svijetu, ni film najtalentiranijeg redatelja.Volim kuhati, posebno peći. Volim glazbu, sport, boks. Volim čitati povijesne romane, detektivke i gledati zanimljive filmove, ali i komedije. Volim i večernje šetnje i noćne šetnje gradom jer sam u duši pravi romantičar.

Licni Opis
Ja sam vrlo atraktivna, pametna, druželjubiva i ljubazna žena koja je spremna pružiti svoju brigu i nježnost. Moj moto je – nasmiješite se životu, a on će vam uzvratiti svojim osmijehom. Stoga se uvijek smiješim svom životu i svim ljudima oko sebe. Ja sam romantičar, i ako volim, učinit ću sve da iznenadim svog voljenog, jer nikakvo bogatstvo na svijetu ne može zamijeniti čiste i iskrene osjećaje!Ja sam vesela, optimistična, društvena žena s dobrim smislom za humor. Jako sam ljubazan i veseo i nikad ti neće biti dosadno sa mnom. Ali u isto vrijeme sam nježna i vrlo romantična. Trudim se ispuniti svaki dan svog života svijetlim trenucima, uživati ​​u životu, pronaći dobro i u svakoj sitnici i cijeniti ono što mi život daje.

Tražim
Želim upoznati privlačnog, ljubaznog, nježnog, brižnog i inteligentnog muškarca koji voli samo mene. Bilo bi lijepo da ima svoje mišljenje i da poštuje stavove i razmišljanja drugih ljudi. Želim se osjećati sigurno, ali najviše od svega želim biti jedina žena u njegovom životu!Najvažnija stvar u čovjeku za mene su njegovi osjećaji! Ako me voliš i poštuješ, onda ću ti ovo dati zauzvrat. Nikada ne gledam vanjštinu, jer mi je duša puno važnija. Mislim da je život prekratak da bismo ga gubili na igre i igranje osjećajima! Samo želim upoznati čovjeka koji će me učiniti sretnom i osjećat ću se sigurno u njegovim rukama! Znam da je veza zajednički rad u dvoje, pa sam ovdje došao s ozbiljnim i iskrenim namjerama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments