PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Što vam može uljepšati dan? Možda je ovo šetnja obližnjim parkom ili večera s obitelji? U mom slučaju radi se o čitavom spektru različitih aktivnosti. Uglavnom, dosta sam “domaća” osoba, ali u isto vrijeme volim se umrežavati s kolegama, stjecati nova znanja, putovati, pecati i samo upoznavati sebe. Jedan od mojih najvažnijih hobija je učenje stranih jezika. Trenutno učim turski i armenski jezik i moram priznati da mi te aktivnosti čine posebno zadovoljstvo! U životu sam optimist, pa mi ples i pjevanje daju sjaj u očima.Najviše od svega volim slikati. Fotografija je teška znanost, ali ja je jako volim, jer kad slikaš, pridružuješ se ljepoti ovoga svijeta, naučiš vidjeti ljepotu i u malim stvarima – u pahuljici koja pada, pčeli na pupoljku cvijeta, kap kiše na staklu. Također, sport igra važnu ulogu u mom životu. Za mene to nije samo sportska fit figura i dobro zdravlje, već i prilika za oslobađanje od stresa. U različita doba godine preferiram različite sportove. Ljeti – plivanje, vožnja bicikla, trčanje na svježem zraku. Zimi – fitnes i klizanje. Uz sve to, moja neobična strast prema automobilima počela je još od djetinjstva. Dok su se ostale djevojčice igrale s lutkama, ja sam trčala uokolo s autićima i konjima. U mladosti me tata posadio za volan, pokazivao mi što i kako treba raditi kad vozimo auto. Stoga, čim sam napunila 18 godina, odmah sam krenula u autoškolu i dobila dozvolu iz prve ruke. U slobodno vrijeme volim slušati glazbu, pjevati pjesme, čitati knjige i ići u šetnje parkom.Đ

Licni Opis
Moji prijatelji i poznanici kažu da posjedujem romantičnost i uzvišenost, taktičnost i inteligenciju, razumijevanje i suosjećanje za druge. Čini mi se da sam baš ja osoba koja će i u najcrnjem danu pronaći nešto pozitivno – nasmiješim se usprkos svemu. Vrlo sam domaćica i topla – volim stvarati udobnost u kući. Moram priznati da se i ja volim razvijati pa mi je svojstven i natjecateljski duh.

Tražim
Moje srce može osvojiti muškarac koji zna cijeniti i voljeti, koji nikada neće dići ruku na svoju ženu, i uvijek će je podržavati. Zaista bih volio upoznati nekoga tko može pokazati svoju brižnost, razumijevanje, nježnost i muževnost. Volim pametne muškarce, tako da je visoka razina inteligencije samo prednost!Tko je moj budući muškarac? Ne volim lijene muškarce, tako da moj budući muškarac mora biti vrijedan. Želim pronaći muškarca s ozbiljnim namjerama – cijenim inteligenciju i poštenje, i tražim nekoga dobrog, odanog, tko mi nikada neće nauditi. Izgled, novac, status mi nisu bitni – sve to dođe i prođe, ali važno je imati trajne kvalitete, kao što su odgovornost, pouzdanost i odanost ženi koju volite.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFI ISPOD

Facebook Comments