PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Imam žeđ za znanjem i uživam uroniti u svijet umjetnosti, književnosti i znanosti. Jedan od mojih najdražih hobija je slikanje. Uživam eksperimentirati s različitim stilovima i tehnikama i uvijek pronalazim inspiraciju u svijetu oko sebe. Osim toga, volim plesati. Treniram balet i moderni ples i uživam biti uronjena u svijet gracioznosti i ljepote. Također sam strastven prema čitanju.
Nedavno sam otkrila jogu i meditaciju. Ove mi prakse pomažu pronaći unutarnju ravnotežu, osloboditi se stresa i razviti svijest. Jogu vježbam nekoliko puta tjedno i postala je sastavni dio mog životnog stila.

Licni Opis

Osoba sam višestrukog karaktera u kojem se isprepliću mekoća i snaga. Smiren sam i prijateljski nastrojen i prema drugima se uvijek odnosim s razumijevanjem i suosjećanjem. Međutim, ispod ove meke ljuske krije se odlučna i neovisna osobnost. Kada je riječ o mojim uvjerenjima i vrijednostima, nepokolebljiva sam i ne bojim se zauzeti za ono u što vjerujem. Strastveni sam po pitanju komunikacije, uživam upoznavati zanimljive ljude i voditi duboke razgovore.
Unatoč mojoj ozbiljnosti, nisam bez smisla za humor i mogu na život gledati s dozom ironije. Vjerujem da je smijeh najbolji lijek i uvijek nastojim oko sebe stvoriti zabavnu i opuštenu atmosferu. Društvena sam i otvorena za nova iskustva te volim biti u društvu ljudi koji moj život čine ljepšim i bogatijim.

Tražim

Ljubav nije samo emocija ili osjećaj. To je duboka i sveobuhvatna veza koja spaja dvije duše. Ovo je povjerenje, podrška i međusobno razumijevanje. Ta želja da budemo zajedno kroz sve životne uspone i padove. Sanjam o stvaranju obitelji u kojoj će ljubav biti osnova svega. Obitelj u kojoj će moja djeca odrastati u ozračju ljubavi i poštovanja. Želim podijeliti svoj život s osobom koja će mi biti najbolji prijatelj, partner i ljubavnik. Osoba koja će me podržati u mojim težnjama i snovima. Osobu koja će me voljeti takvu kakva jesam i s kojom mogu graditi našu zajedničku budućnost. Vjerujem da će prava ljubav pobijediti sve poteškoće i prepreke.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments