PODELITE SA PRIJATELJIMA

O meni
Hmm. Jeste li ovdje s ozbiljnim namjerama? Ako je ovo za igre, ja sam velika cura. Možda imate pitanje, što ja radim ovdje? Odlučio sam isprobati ovu stranicu kako bih našao nekoga tko će me zaštititi, pobrinuti se za mene. Jeste li sposobni za to? Zapravo, dobila sam savjet od prijateljice koja je na taj način upoznala svog muža. Vrijediš li da ti odgovorim? Ako je vaš odgovor potvrdan, pošaljite mi poruku i imat ćete priliku saznati više o meni.

INTERESI
Zašto me tjeraš da čekam? Kako bi se osjećao da si na mom mjestu? Nisam osoba koja voli čekati. Više volim biti u pokretu cijelo vrijeme. Želim pronaći nekoga tko zna što želi od života, tko ne samo da priča, već i čini. Jeste li jedan od onih koji se vole igrati? Ne zanima me poigravanje s osjećajima, mislim to. Ako dođete do toga, učinite sljedeće. Napišite mi pismo s pitanjima na koja ću rado odgovoriti.Moji hobiji su to što mogu dijeliti sa svojom obitelji, sa svojim kućnim ljubimcima i jako volim čitati, baviti se sportom, kuhati i iznad svega volim plesati, također je dobra vježba. ne mislite li?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Život ide tako brzo da se pitate: “Ima li uopće vremena da se brinete o sebi?” Ali kad sam počeo PRATITI ovaj odlomak, vidio sam da imam mnogo interesa. Najviše od svega volim naučiti nešto novo. Jako volim kuhati. Želiš li da ti kuham? Ponekad pomislim: “Možda sam trebao biti kuhar.” Jako volim ići na razne kulinarske događaje gdje možete upoznati poznate kuhare, naučiti njihove tajne. A kakva si ti u kuhinji? Putovanja su nešto što ne mogu ostaviti ravnodušnim. Volim pobjeći od gradske vreve, negdje gdje nitko ne može doći do mene.Ne želim pisati tipične fraze koje obično čujete na ovim stranicama za upoznavanje, želim se izdvojiti od ostalih i želim vam reći da tražim samo idealnu ljubav koja me voli u svakom pogledu, muškarac pažljiv prema detaljima, romantičan, odgovoran i koji mi želi pružiti svu ljubav koju moram podijeliti. Pišite mi pa ćemo se upoznati.7

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments