PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Bistra, emotivna i strastvena djevojka. Dobro sam odgojena i znam komunicirati s ljudima! Već od prve minute komunikacije primijetit ćete da je sa mnom ugodno komunicirati, jer mogu govoriti i slušati. Osoba sam koja radije pravi kompromis nego izaziva konfliktnu situaciju, laka sam za komunikaciju i prijateljska. Za mene kažu da sam bistra i pozitivna osoba i apsolutno se slažem s ovom tvrdnjom! Znam voljeti i brinuti, iskreno pokazati svoje osjećaje i ne volim skrivati ​​svoju bit pod maskama. Zaista volim život i uživam u životu svaki dan, jedino što mi nedostaje da bih bila apsolutno sretna je ljubav u srcu!Ja sam mirna djevojka lagodnog karaktera! Uvijek vjerujem u najbolji rezultat i nadam se da će se svi moji snovi ostvariti. Pokušavam ovaj svijet učiniti boljim i ljepšim uz pomoć umjetnosti! Umjetnost mi pomaže da se opustim i sačuvam svoje dobro raspoloženje u svakoj situaciji. I vjerujem da se ljubav isplati čekati!

INTERESI
Volim pomagati ljudima u njihovim životnim problemima, čitam puno knjiga o psihologiji i sanjam da se u budućnosti ostvarim kao dobar stručnjak i jednog dana ću napraviti otkriće u psihološkoj znanosti. Volim i kazalište i slikarstvo, jer je samorazvoj najvažniji dio mog života. Jako volim životinje i trudim se baviti se dobrotvornim radom kad god je to moguće.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svatko od nas traži osobu sa sličnim ili sličnim karakterima. Dakle, My Man je čovjek ljubavi i akcije, sa srcem punim ljubavi, tijelom u formi i blistavom karizmom. Hrabrost je za čovjeka vjerojatno jednako važna kao i dobar smisao za humor! I sigurno je tako lijepo kada se muškarac prisjeti dana prvog susreta ili prvog poljupca, donese svojoj ženi cvijeće bez ikakvog razloga, zna za njezine ukuse i interese i podrži je u velikim i malim trenucima.
.Ja sam aktivna žena s ekstremnim životnim žarom. Svaki dan je čudo ako smo uspjeli ovako. Svatko od nas je tvorac svoje sreće, stoga se trudim da ovaj život živim punim plućima i na najbolji način. Kao osoba, poštena sam i pouzdana, ljubazna i brižna, velikodušna i odana. Vodim računa o svom tijelu da ga održava u formi kao i o svojoj duši – uvijek je ispunjena ljubavlju. Da, zdrav duh u zdravom tijelu – govori o meni i mom načinu da vidim ovaj svijet… 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments