MINA”RASTAVLJENA SAM I IMAM 42 GODINE ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

MINA”RASTAVLJENA SAM I IMAM 42 GODINE ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

LIK
Ja sam jednostavna žena, sa kvalitetama i manama, sa srcem punim ljubavi, poštena i odana, ja sam ljubitelj prirode i jako volim zelenu i plavu boju, smatram se vrlo dobrom ženom, dobrog srca , imam dobre osobine, jako volim filmove, zdravo se hranim i također volim provoditi vrijeme s obitelji.Osjetljiva žena koja može podržati i saslušati kada volim puno pričati o bilo kojoj temi, a mogu podržati bilo koju temu za razgovor. Željela bih se osjećati potrebnom i sada posvetiti vrijeme muškarcu koji će to cijeniti i saznati za moje hobije. Kome možete reći ne samo tajnu, već i fantaziju.Ja sam svrhovita djevojka snažne volje! pravi Španjolac vruće krvi! U meni se uvijek bore skromna narav i vatrena djevojka! Mrzim laži i ne podnosim izdaju! Znam voljeti i u potpunosti pripadati osobi koju sam srcem odabrala! Ponekad tvrdoglav ali mi pomaže u životu. Najvjerojatnije imam snažan karakter s malo kreativne naravi. Nije nagao, dobrog velikog srca. Odaziv i prijateljski raspoložen prema jednostavnim i otvorenim ljudima

INTERESI
Moji interesi u životu su nastaviti raditi kako bih se brinuo o sebi i svojoj obitelji, jako volim ekstremne sportove i kineski kumin, volim plesati i pjevati i hraniti se vrlo zdravo Ručni rad (šivanje, pletenje, stvaranje kožne galanterije, mekih igračaka, perli, nakita i drugih stvari). Čitanje, književnost, povijest. Kuhanje.Volim plesati! Zapaljiva salsa, ukusna kava i malo putovanje mogu me usrećiti! Volim japansku i kinesku kuhinju, uzgajam cvijeće i bavim se sportom! Više volim boks i trčanje! Volim modu, visoke pete i jahanje! Volim velike automobile, brzinu i strast. Ja sam vječni student, volim učiti i u tome imam nestvarno zadovoljstvo. Omiljena zemlja naravno Španjolska i Afrika. Moj san je posjetiti Vijetnam sa svojom voljenom osobom!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Spremna sam započeti ozbiljnu vezu s ozbiljnim i zrelim muškarcem koji zna što želi i spreman je započeti život pun ljubavi sa mnom, želim dobrog muškarca za svoj život koji mi daje puno ljubavi i koji voli obiteljski život Bistar, zanimljiv čovjek. Hrabar i jak. I, naravno, donijeti radost. Čovjek s kojim se može razgovarati.trastveni vjerni i radoznali prema životu! Obećavam ukusne doručke i večere, toplinu i zajednička putovanja! Bilo bi mi drago da smo na istoj valnoj duljini i dobijemo sve od života! Nemam ograničenja i želim da ih ima i moj muškarac! Nadam se da ste ovdje da izgradite kvalitetan ukusan i strastven odnos! Čekam te moj prinče!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

6 thoughts on “MINA”RASTAVLJENA SAM I IMAM 42 GODINE ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

  1. Pozdrav draga Mina mislim da imamo slična razmišljanja malo sam stariji i razveden koji ima slične potrebe kao i ti Ukoliko misliš isto javi se ili piši zovem se Marjan

  2. Izvini Mina ako smetam , ali nisam od onih koji salje prozaicne poruke jer bar mislim da to nicemu ne vodi, stoga mislim da ces biti ljubazna i odgovoriti na moj poziv, a da ne preteramo odmah sa komolimentima zasluzujes paznju , verujem onu pravu, ljubav….za koju svi na neki nacin vapimo i ceznemo! Nadam se iskreno da ces se javiti jer sam ubedjen da imamo slicne poglede na zivot!

  3. Dobro jutro, lepa Jadranka

    Mnogo mi se dopada vas lep opis o braku i ljubavi. Da li je ljubav u svojoj suverenosti veca od nas sviju? Mnogi je traze i nadaju se a u istinu samo uzi broj je nade. Mnogo cega od nepostenja i nevernosti mora se svako odviknuti ko zeli nositi krunu postenja i svetlosti. Ko u sebi nije trazijo razpoznati put do Kristalnog grada, ko jos nikada nije hodao po zlatnim ulicama on jos uvek kao slep u pustinji mora lutati od senke do senke i nikada srecan nece biti.

    Moja lepa Jadranka, san mojih zelja, uzmi hrabro moju ispruzenu ruku i kreni zamnom i ja cu te odvesti u Kristalni grad neopisljive lepote, hodacemo zajedno po zlatnim ulicama u belim mantilima bosi kao novordeni i uzdisati milost i ljubav Najvisnjega i u istinu srecni biti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)