PRODALA SAM DUŠU I TELO ZA 5.000 EVRA! Tužna ispovest Srpkinje koja se zbog papira udala i OTIŠLA U ŠVAJCARSKU

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

PRODALA SAM DUŠU I TELO ZA 5.000 EVRA! Tužna ispovest Srpkinje koja se zbog papira udala i OTIŠLA U ŠVAJCARSKU
Ispovest Srpkinje koja je ostavila sve što je imala u našoj zemlji i otišla u Švajcarsku u potrazi za boljim životom usijala je internet ovih dana. Naime, njena priča bi možda bila obična da ona svoju udaju zbog papira nije doživela kao neku vrstu prostitucije. Njenu ispovest beogradskim medijima prenosimo u celosti:

“Imam 30 godina, a u novembru punim 31. Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Sve je to počelo od bega od sirotinje. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj…. Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Imam završen fakultet. Završila sam ga magistraturom, dok je to još bilo ostalo od školskog sistema Srbije.

Otprilike kada je titula “Magistar” u našoj zemlji prestala da važi, ja sam skupila onoliko prtljaga koliko je moglo da stane u malu torbu, koju sam te nedelje kupila kod Kineza za 300 dinara. Žena koja me čekala me čudno pogledala kada je shvatila da je to sve što imam. U toj torbi je bilo sve moje bogatstvo.

Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči. Pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kuci (naravno da sam dete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono…

Vidite, ja sam zbog svega gore navedenog otisla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje jer je mogao da spreči moj slom i zato što mi se moglo.

Ja sam prodala sebe za 5.000 evra!

Dotle je došlo u Srbiji. Nisam sam ja jedina koja je magistar, plus ja sam mnooogo privlačna i test kaze da je moj IQ veoma visok. Ja sam pala pod pritiskom sa 25, a pritisak stanja u Srbiji trpela sam sa prvim počecima kognitivnih mogućnosti do tada, eto. Mnogo je tih devojaka sa jednakim i većim kvalitetima dole. To dole je sada već “kod vas u Srbiji” jer sam se udala u međuvremenu, a meni se srce kida.

A kakva je svadba bila… a što mi je “Cavalli” tašna bila… Bez obzira na celu situaciju u tom delu bivše Jugoslavije, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim izdržite!!! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim.

Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih.”

IZVOR:ESPRESO.CO

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

4Comments

Add yours
  1. 3
    Babini Dragan.arandjelovi

    To je bila tvoja odluka,a u vlast i skuptinu imamo sa kupovnim diplomama koliko hoćeš a i nepismenih koliko hoćeš,pa umesto da se borite ovde vi prodajete vase telo i odlazite? Jer cekate da se penzioneri i nepismeni bore za vas????

  2. 4
    A.A

    Razumna stvar za nekoga , a za nekoga nije! Kao prvo to si trebala dogovorom pa dase ne kajes, da prvo rijesis , kao drugo to je vec postalo u zapadnim zemljama normalno . Netrbas se stiditi i pokorena da se osjecas, naravno kazes dasi zavrsila fakultet i.t.d. sve je to fantasticno . Ali valjda si se sama zapitala kako da dodem do laganog zivota ??? A sjetila si se, ili si osjetila koga nabrzaka saletiti , i vidjela si sansu kod starieg covjeka , naravno i stariji muski i sto zive samo jednom, ili dalije svjestan ili nije skim se upusta , ali u tim godinama svaki sposoban i osjecajan muski , vjeruj muski je pripremljen dokle ide, ide , i pripremljen tvojim obecanjima i tvojim lazima i kao sto je se dokazalo ! Pitaj samu sebe i nacices odgovore tvoje vizije koju si skovala , i lagala ga , i sada se sjetila kada ti vise netreba i nesposoban , i valjda nasla i drugog mladeg ljepseg fizonomije , naravno star covjek nemoze tvoje potrebe ispunjavati i zadovljstva ili covjek se u starijim godinama brzo minja , i nije vise u izgledu u tvojim ocima i mislima . Naravno za tvoj plan i potrebu kada si ga trbala bijo je zlatna medalja , a kada si ga sada iskoristila ni za papirnatu medalju nije vise !!! Ah, kada star covjek ima mladu zenu i za kratko vrjeme super ha ha ha donaknadio valjda stoje nekad propustio . A ti Gospodo dozivjela da i starac moze jos nisaniti dobro si iskustvo stekla , ko magistrirala kod Dede!!! dsi muski stabi trazila piletinu ili govedinu!!! I jos si ovo objavila tvoje prevarantne verzije i starom covjeku nanjela da se sjeca piletine , ha ha ha jadni muski sta sve urade da uzivaju u piletini i kakvega nesrece snadu kada dama repom mase ha ha ha. Sigurno je sada zalostan !!! Ispuni mu jos malo zelje ha ha ha nisi sapun pa dase potrosis!!! Svasta na ovoj planeti , nikad kraja za ovaj opis.

+ Leave a Comment