PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

150-180 km/h jel tebi ok brzina? Ako da, prosurfajte sada mojim profilom od A do Ž. Pogledajte ove fotografije. Ludo vozim, i to ne samo auto, pletu me energični, vrući i puni neuroni. To je ono što tražite i ja sam spreman podijeliti s vama. Ako se naježite kad vidite kako se igla tahometra podiže – čvrsto zategnite sigurnosni pojas. Ali budite sigurni, mogu prestati kad vidim da moj partner nije spreman na više.

Jako volim učiti nešto novo i posjećivati ​​nova mjesta. Volim sport i sve što je povezano s njim, također se pridržavam aktivnog načina života. Volim šetati prirodom, tako je lijepo. Volim proučavati povijest mode i biografije raznih velikih ličnosti, to me inspirira i uči nečemu novom.

Samoopis:

Znam 100 i 1 varijantu kako živjeti ovaj život ispunjen strašću, energijom i motivacijom. Ja sam taj koji neće stati nakon prvog odbijanja. Moji će biti sa mnom i za mene. Slijedim zdrava načela pružanja dijaloga, poštovanja i brige.Ja sam draga i ljubazna žena koja je rođena i odrasla u Ukrajini. Trenutno živim na Šri Lanki jer u mojoj rodnoj Odesi nije sigurno. Uvijek nastojim biti optimističan i pomagati ljudima. Važno mi je da su ljudi sretni, vjerujem da to može učiniti ovaj svijet boljim mjestom. Važna mi je obitelj i moji voljeni. Jako cijenim visoke moralne vrijednosti.

Mirnesa traži:

Pitam se koliko muškaraca čita ovo? Mislim da je ovo najkompliciranije područje, jer ako imate kemiju, godine i društveni status postaju manje važni od želje da budete svake sekunde jedno s drugim. Pa, ako trebam odgovoriti na ovo pitanje, onda budimo sljedeći: voljela bih se vidjeti u zagrljaju s obiteljskim muškarcem. S muškarcem koji prvo razmisli, zatim razgovara sa svojom damom i nakon toga zajedno donose odluku. Čovjek treba imati žive emocije i ne biti zatvoren za istraživanje svoje duše.Nedavno sam shvatila da stvarno želim obitelj. Želim čekati svog muškarca i biti u iščekivanju našeg susreta, želim voljeti i biti voljen. Nema ništa važnije od ovoga, vjerujem da smo došli na ovaj svijet da volimo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments