PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Priroda, putovanja, gledanje televizije, ležanje na plaži, sport.Svestrana sam osoba pa se želim realizirati u raznim područjima života. Ali imam omiljenu zabavu koja mi donosi veliko zadovoljstvo – to je crtanje. Kad imam inspiraciju, potpuno se predam omiljenom poslu. Volim crtati prirodu i izmišljati svoje slike. Za mene nije važno što će biti prikazano na listu – krajolik ili mrtva priroda – važno je točno prenijeti detalje prikazanog predmeta. U slobodno vrijeme volim se opustiti u prirodi s prijateljima, jesti mirisne ćevape, sve vrste salata. Ali rekreacija na otvorenom nije samo hrana. To su šaljive pjesme, razgovori i igre. Ako je moguće, na piknik ponesem badminton, loptu, karte, domine. Ako ništa od navedenog nije pri ruci, onda možete igrati nadoknađivanje, skrivača, misije. Mnogi prijatelji dolaze sa svojom djecom,

Self Description
U stanju sam voljeti i volim osjećaj “zaljubljenosti”. Volim ljude i vjerujem im jer sebe nikad ne varam. Ja sam moralna osoba i orijentirana na obitelj. Moji prijatelji uvijek znaju da mi mogu vjerovati. U vezama sam pun ljubavi, brižan, vjeran i romantičan. Jednostavan sam, otvoren, društven, ljubazan i zabavan. Mislim da je najpokretniji element u životu samorazvoj. Zato uvijek koristim priliku da saznam nešto novo i zanimljivo za mene. Volim pomagati ljudima, to mi pričinjava zadovoljstvo i sreću. Glavna vrijednost za mene u životu je moja obitelj. Moj san je sebi otvoriti novinska mjesta i nove kulture!

Tražim
Vjerujem da, koliko god dvoje ljudi bili savršeni jedno za drugo, ipak je potreban rad i trud da to potraje. Slažeš li se? Svoju ljubav, toplinu, poštovanje i brigu želim dati muškarcu koji će to cijeniti i vratiti isto. Tražim muškarca koji razumije da jednosmjerne veze nemaju budućnost. Želim živjeti u savršenoj harmoniji i tražim muškarca koji želi isto.Mislim da je sasvim normalno tražiti svoju sudbinu ovdje. Bilo mi je jako zanimljivo, jer se ne ograničavate ni u čemu. Vrlo sam aktivan, veseo i imam dobar smisao za humor, uvijek nastojim naučiti nove stvari i stvoriti dobru atmosferu oko sebe. Ja sam nježna i privržena žena, a ponekad sam vjerojatno čak i preblaga, prijatelji mi uvijek govore o tome. I zaista vjerujem da će doći dan kada će nam sudbina podariti čudo u obliku najskupljeg dara na svijetu – ljubavi! Pridružite mi se i osjetite to!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments