PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ujutro radim jogu, moja teretana se nalazi blizu mene tako da je vrlo ugodno. Više volim sastanke s prijateljima, igranje biljara ili kuglanje ili samo večeru navečer. Obožavam jahati konje, posjećivati ​​kazališta, koncerte, šetati uz more ili po parkovima. Također sam jako dobar u kuhanju. Jednog dana ćeš probati moja jela i odmah se zaljubiti u mene. 🙂 Volim slušati glazbu dok kuham. Volim plesati, nisam profesionalni plesač pa izgleda smiješno. Lijepo je što to samo moja mačka može vidjeti. :)Jako volim putovati. Putovanja su dala veliki doprinos mojoj viziji svijeta u cjelini, a promjena mjesta daje novu snagu umu. I općenito, ne mogu dugo ostati kod kuće, a aktivna rekreacija na otvorenom će popraviti situaciju! I naravno, volim i psihologiju, ples i čitanje knjiga. Volim dobivati ​​informacije iz komunikacije s ljudima, što mi stvarno pomaže u samorazvoju i samoobrazovanju.

Self Description
Ja sam dobro obrazovana mlada dama. Ali to nisu sve moje dobre osobine. Ja sam radosna i romantična osoba otvorenog srca. Društvena sam žena, imam puno prijatelja s kojima putujem i provodim slobodno vrijeme. Kao i svaka poštovana dama, volim se brinuti o sebi, brinem o svom tijelu – idem u teretanu, na pilates, jedem zdravu hranu, pokušavam dobiti samo pozitivne emocije, hodam na svježem zraku, razgovaram s ljudima koji su mi zanimljivi. U mom srcu ima puno ljubavi, topline i nježnosti.Ako pored sebe želite vidjeti slatku, ljubaznu, nježnu i krhku, ali u isto vrijeme samostalnu, neovisnu i svrhovitu damu, onda ste pogodili metu. Smiješim se kad svira moja omiljena pjesma, cijenim sretne trenutke sa svojim voljenima i pokušavam ostati optimistična što god se dogodilo. Iskreno vjerujem da bez ljubavi naši dani postaju besmisleni i stvarno se nadam da ću ovdje pronaći novi smisao života, jer sada je vrijeme da ispunim misiju voljene supruge… Možda vašu?

Tražim
Vjerujem da se ljudi mogu zaljubiti ako su oboje zainteresirani za komunikaciju i osjećaju kemiju među sobom. Želim biti s dobrim manirama, iskrenim, vjernim muškarcem s dobrim smislom za humor. Želim da bude brižna, pažljiva osoba puna podrške koja razumije da velikodušnost, podrška i zaštita od obične dame čine pravu boginju. Ako volite svoju ženu, ona će vas usrećivati ​​svaki dan. Tražim dobrog, brižnog, inteligentnog, samodostatnog i poštenog muškarca koji ima veliku želju za ljubavlju, takvom sam čovjeku spremna dati sve od sebe! Pa ipak, spremna sam na velike promjene u svom životu, u nadi da ću mog partnera inspirirati ja i da ćemo s njim stvoriti našu vlastitu zemlju čuda ljubavi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments