PODELITE SA PRIJATELJIMA

Razočaran, ne može da nađe rešenje!

Kako biste se osećali da ste saznali da vas je žena prevarila pre više od 18 godina? Ako biste saznali da vam je partner neveran, verovatno biste to shvatili kao ozbiljnu povredu poverenja i najverovatnije biste bili skrhani. Ali da li bi bilo neke razlike da ste znali da se to dogodilo pre više od 18 godina, pre nego što ste se venčali?

Naime, kada je muškarac saznao da mu je žena spavala sa 26 različitih muškaraca, razumljivo je bio besan, ali pošto se to dogodilo dok su bili na fakultetu, ona nije mislila da je to važno.

Međutim, sada muškarac razmišlja o razvodu ili osveti osveti tako što će spavati s istim brojem žena. Čovek je objasnio da su on i njegova žena počeli da se zabavljaju u srednjoj školi i da su i tada maštali o bračnom životu, kako će zvati svoju decu, gde će živeti itd. Kada je u pitanju fakultet, išli su u različite škole, ali je pokušavao da je viđa skoro svakog vikenda i mislio je da njihova veza ide u pravom smeru.

Međutim, nakon što su nedavno otišli na žurku sa zajedničkim prijateljima i prisećali se mlađih dana, jedan njihov prijatelj je otkrio veliku tajnu. U objavi na Reditu, anonimni čovek je objasnio: “Jedan od njenih prijatelja je otkrio da je bila divlja na koledžu. Kada sam pogledao svoju ženu, njeno lice je bilo bledo i ona je svom prijatelju uputila oštar pogled.

Odlučio sam da ne pravim scenu na zabavi ili dok smo se vozili kući, ali je znala da nešto nije u redu po tome kako sam se nekako zatvorio nakon toga.”. Kada su se vratili kući sa zabave a njihovi sinovi, od 12 i 15 godina, otišli u krevet, pitao ju je šta joj je prijatelj rekao. “Priznala je da je tokom studija stalno išla u klubove i da je to dovelo do toga da je imala nekoliko veza, pa čak i nekoliko redovnih ‘prijatelja sa povlasticama’, ali je tvrdila da je tada bila nezrela i da joj ne zameram na tome sada.

U tom trenutku sam se uplašio da ću učiniti nešto zbog čega ću se pokajati, pa sam odmah izašao iz kuće i prenoćio u hotelu. Celu noć mu je žena slala poruke i zvala, izvinjavajući mu se i govoreći mu da ga voli. ” Kroz sve ovo ona je ostala pri svom mišljenju da to ‘nije ništa strašno’ i da su stvari sada drugačije jer smo u braku.

Za mene ipak nisu drugačije. Činjenica da smo u braku 18 godina ne čini apsolutno nikakvu razliku na činjenicu da je ona varalica. Sve ovo vreme sam mislio da delimo nešto posebno, da smo jedno drugom prvi i jedini, ali sve je to bila laž”, dodao je on. Posle nekoliko dana odlučio je da pita sa koliko je muškaraca spavala, a ona mu je objasnila da je reč o 26 muškaraca. Nakon što je dobro razmislio, rekao joj je da bi želeo da se “pomiri”, ali da mora da spava sa 26 žena, i da je to uslov o kojem se ne može pregovarati.

“Od tada pokušava da promeni moje mišljenje, plače danonoćno, nudi mi sve što želim osim toga, ali ništa me neće sprečiti. Ili će to prihvatiti ili ćemo se razvesti. Dao sam joj do kraja ove nedelje da donese odluku”, tvrd on.

Objava je od tada dobila stotine komentara, a jedna osoba je napisala:

“Ne želiš pomirenje, samo želiš osvetu. Tvoj plan da spavaš sa 26 žena kad god želiš i bez da joj kažeš, znači da ćeš joj uništiti sreću i samopoštovanje. S*ks sa tim ženama neće učiniti da se osećaš bolje. Ili joj oprosti i pusti to ili se razvedite”, napisao mu je jedan korisnik.

IZVOR>SRBIJA.DANAS

Facebook Comments