PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Volim crtati i plesati. To su moje najveće strasti u životu. Kad slikam, uronim u svoj svijet i zaboravim na sve u svijetu. Stvaram slike koje odražavaju moje emocije i osjećaje. Moje slike su dio mene, govore o tome tko sam i kako se osjećam. A kad plešem, osjećam slobodu i lakoću.Uživam se baviti sportom, posebno me privlači fly yoga jer nudi raznoliku mješavinu disciplina. Redoviti odlasci u teretanu su mi prioritet jer nastojim održati vrhunsku fizičku kondiciju. Kada tražim utjehu, utjehu nalazim u čitanju knjiga i prepuštanju crtanju, usamljeničkim aktivnostima koje mi donose mir.

Licni Opis

Ja sam bistra i razigrana dama dobrog srca. Volim upoznavati nove ljude i smijati se. Moje plave oči uvijek privlače pažnju i ponosna sam na njih. Vjerujem da je humor najbolji lijek za sve bolesti i volim usrećivati ​​ljude. Iskreno se nadam da ću pronaći osobu koja će cijeniti moj žar i podijeliti sa mnom moju ljubav prema životu i humoru.Posjedujem prirodno ljubazan karakter, teško mi je gajiti ogorčenost prema drugima i vrlo rijetko doživljavam ljutnju. Autentičnost me definira, jer je lažljivost nešto što ne mogu tolerirati; moje interakcije su rezervirane za one koji dosljedno podržavaju iskrenost. Pazim na postupke i ponašanja ljudi, pažljivo pazim na svaki detalj koji se tiče mojih voljenih i prijatelja.

Tražim

Moj san je upoznati svog idealnog partnera, osobu koja će biti uz mene u svim mojim avanturama i podržavati me u svim mojim snovima. Želim da bude muškarac koji me razumije na razini koju ne mogu objasniti riječima. Želim da on bude moj najbolji prijatelj i voljena osoba zajedno. Želim da budemo nerazdvojni i da naša ljubav bude jača od svih iskušenja. Čini mi se da želim previše, ali vjerujem u svoj san i znam da ću jednog dana upoznati svog idealnog partnera.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Comments