PODELITE SA PRIJATELJIMA

Hiljadu puta smo bili u situaciji da suštinski shvatimo izreku “sve u svoje vreme”, pa tako i ova devojka koja je odlučila da problem svog INTIMNOG  života reši kod psihoterapeuta. Ispovest, a i rešenje za ovaj problem preneo je Gardijan.

– Naš ljubavni život je nekada bio neverovatan, ali posle godinu dana veze, jedva da želi i da me pipne. Da li želi druge devojke i da li sam mu ja dosadila – bila je ključna muka mlade Amerikanke.

– Ja sam žena od 29 godina, moj dečko ima 32 godine i zajedno smo više od godinu dana. Počeli smo da živimo zajedno mesec dana nakon upoznavanja. Na početku smo imali neverovatan intimni život, često smo imali odnose, može se reći svakodnevno. Ali posle šest meseci to je bilo samo jednom nedeljno, a sada gotovo jednom mesečno. Pokušala sam da razgovaram sa njim o njegovom potencijalnom nedostatku želje, ali je to nekako samo pogoršalo situaciju.

Nedavno sam saznala da svaki dan gleda filmove za odrasle, za šta ne želi da znam. Ne razumem zašto ne želi da ima odnose  sa mnom, a voli da gleda takve filmove. Da li je to zato što želi druge devojke, ili mu je naš intimni zivot dosadio?Rekao je da me voli i to pokazuje na druge načine. Mislite li da će se stvari promeniti? Volim ga, ali želim da imam i dobar intimni život – zaključila je devojka, pa dobila konkretan i ohrabrujuć odgovor od terapeutkinje.

– Pametni ste da razmotrite dugoročne mogućnosti vaše veze. Još su rani dani u vašem otkrivanju, i intimno  i u smislu drugih važnih faktora kao što je poverenje. Da bi bili istinski intimni i srećni, par mora da bude u stanju da razgovara o važnim temama, da veruje jedno drugom i da sluša potrebe jedni drugih. U vašem slučaju, čini se da nijedna od ovih stvari nije prisutna – konstatovala je terapeutkinja Pamela Stefenson Conli, pa dodala.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments