PODELITE SA PRIJATELJIMA

Nedavno sam otputovala u inostranstvo na nekoliko dana zbog posla, pa sam svom dečku ostavila ključeve kuće kako bi mogao da uđei nahrani mačku koju smo odabrali zajedno kada smo ušli u vezu.

Kada sam bila odsutna dobila sam poruku od vodoinstalatera koji je trebalo da uđe u kuću da nešto popravi, ali dečko mi se nije javljao pa sam nazvala mamu da ona otvori vodoinstalateru. Kada je došla, zatekla je mog dečka u krevetu s drugom ženom – napisala je jedna žena za britanski Mirror.

Njena mama je počela da vrišti na njega i rekla mu da odmah ode. Kasnije se ispostavilo i da je devojka s kojom ju je prevario bila njihova poznanica. Mama joj je javila šta se dogodilo i čim je stigla kući raskinula je sa svojim dečkom.

Međutim,on je sve vreme zove i šalje poruke.

– U porukama me stalno pita kako je mačka i piše da mu nedostaje. Prilično sam sigurna da mu se neću vratiti, ali nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Osećam se povređeno i poniženo i ne znam kako da se suočim s ljudima – nastavila je.

– Zvuči kao da je više zabrinut za mačku nego za vas, iako mislim da koristi mačku kako bi vam se vratio, ali nemojte se pokolebati. Neka nabavi drugog ljubimca. Razumem da se osećate poniženo i da vas je strah što drugi ljudi misle, ali sigurna sam da većina njih samo žele da ste dobro i da se oporavite od raskida.

Mogu vam reći da ćete naučiti nešto novo iz ovog iskustva i pomoći će vam da se osećate snažnije. I nemojte izbegavati ljude, izađite napolje i družite se s prijateljima. Takođe se stalno podsećajte da je i vama i mački bolje bez njega – odgovorila joj je Kolin Nolan koja daje savete za pomenuti britanski portal.

IZVOR;KURIR.RS

Facebook Comments