PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ona već 10 godina učestvuje u svingerskim zabavama sa svojim dragim i deli čudno iskustvo

Rekli smo da imamo neke vruće planove i svi su nas ispratili zvižducima. Nisam imala pojma šta mi se sprema. Odvezli smo se autom u jedno obližnje mesto, pronašli najpre neki bar gde smo zauzeli mračni separe u ćošku i naručili bocu tekile. Suprug nije puno pio, odmah mi je to bilo čudno. Vozim, rekao je. Meni je to bilo dovoljno i ja sam sebi dala oduška. Barem će me nositi u apartman ako bude bilo potrebno. Ali nije, završili smo u svingerajskom klubu – ovao počinje ispovest devojke koja upražnjava svingerske žurke već 10 godina.

Svingerka koja se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom VistaWife kaže da je u srećnom braku više od jedne decenije i otkriva sve tajne svog nesvakidašnjeg stila života.

Njen suprug Gejdž i ona su veći deo svog braka proveli imajući intimne odnose sa drugim ljudima. Zajedno su od tinejdžerskih dana, a tek posle pet godina braka su pustili nove osobe u spavaću sobu.Od tada su istraživali zamene partnera sa drugim parovima, solo sastanke sa novim ljudima i divlje  zabave u privatnim klubovima.

Ali, ona i Gejdž imaju jasna pravila za izbegavanje ljubomore, neprijatnih trenutaka i, naravno, polnih bolesti.

„Smuvali smo se prilično mladi“, rekla je VistaWife, koja svoje pravo ime skriva u tajnosti.

Ona i Gejdž su se upoznali kada je ona imala 17 godina i venčali su se kada je imala 20. Rešili su da postanu svingeri, a bili su šokirani koliko ljudi u njihovom malom gradu u Engleskoj je zainteresovano za to.

Počeli su da se sastaju sa drugim parovima. U početku su imali odnose samo u istoj prostoriji, ali su kasnije počeli da se povremeno odvajaju.

„U jednom trenutku smo upoznali još jedan par i zamenili smo se u odvojenim sobama“, rekla je ona.

Postavili su tajmer i muškarci su se zamenili, a svaki se zabavljao dok se tajmer nije isključio.

A onda smo se ponovo sreli i objasnili jedni drugima šta se dogodilo. O moj Bože, to je bilo neverovatno“, rekla je ona.

VistaWife je takođe odlazila na solo sastanke sa muškarcima, a Gejdž je izlazio sa ženama. Ali od početka, par je uspostavio osnovna pravila koja su se vremenom razvijala. Na primer, VistaWife kaže da je njoj potpuno u redu da njen muž ima odnose sa drugim ženama – ali ne i da oseća emocije prema njima.

„Ne volim intimnost i takve stvari. Ne želim emocije. Zato sam postavila pravilo da ako moj muž igra sam, mogu samo da popiju piće i onda odu u hotelsku sobu, ali on ne ostaje preko noći“, objasnila je.

Gejdž voli da bude uključen u avanture svoje žene putem kamere.

Pravilo od mog muža je da ako ‘igram’ sama, uvek se snimam. Uvek ima slika i videa jer on to voli. Tako se oseća kao da deli iskustvo sa mnom“, rekla je ona.

Preduzimanje tih koraka znači da nema ljutnje ili povređenih osećanja.

„Uopšte nemamo problema sa ljubomorom. Bila bih ljubomorna kad bi odveo neku na sastanak. Kad bi s njom imao večeru. Kad bi rezervisao hotelsku sobu i proveo noć i imao romantičan vikend, to bi me učinilo ljubomornom. Dakle, to je nešto što mi ne radimo“, jasna je.

Ako se jednom od njih ne sviđa izgled nekoga sa kim razgovaraju, može da zatraži da prestanu sa susretom – bez ikakvog daljeg pitanja.

Jedna stvar koja se nikada nije promenila je upotreba kondoma.

„Uvek koristimo zaštitu, 100 odsto zaštite, sve vreme“, rekla je ona.

To je posebno važno kada idu na žurke u specijalne  klubove, gde stvari mogu postati malo divlje. Jedno od njihovih redovnih okupljališta „izgleda kao noćni klub iznutra“ sa „masivnim barom“ i plesnim podijumima.

„Postoje igraonice koje se zaključavaju i koje možete koristiti ako ste upoznali nekog drugog i ne želite da neko gleda ili pokušava da se pridruži. Ili ako želite da budete sa svima, postoji masivni krevet za orgije. Čudno je kada prvi put uđete jer pomislite: ‘O moj Bože, ima toliko golih ljudi!’“, opisala je.

IZVOR:STIL.RS

Facebook Comments