PODELITE SA PRIJATELJIMA

Devojka se požalila da ne zna šta da očekuje od afere sa očuhom…

Devojka  od 18 godina podelila je sa pratiocima na Instagramu svoju bizarnu priču i potražila je  savet.  Počela je izlaganje pričom o tome kako je čitavog života odrastala bez oca i kako joj je kasnije bilo teško da pronađe partnera sa kojim bi bila bliska.

–  Imam 18 godina, a moja mama 38. Otac je otišao još kada sam bila beba i nikada nisam imala očinsku figuru. Mama je oduvek izlazila i dovodila kući razne momke, a oni nikada nisu bili dobar odabir. Ovaj put ima savršenog dečka. On ima 41 godinu iu svakom mogućem smislu je divan  – započeo je priču ova devojka, a prenosi Sun.

–  Prosto nisam našla čoveka sa kojim bih poželela. Onda mi je drugarica za 18. rođendan poklonila vibrator kako bi se našalila sa mnom. Jedan dan sam ga otpakovala i čitala uputstvo za upotrebu, kada je iznenada mamin dečko upao u moju sobu pošto me mama tražila na telefon. Video je vibrator na krevetu i htela sam da propadnem u zemlju zbog sramote. Od tog trenutka nešto se među nama promenilo  – nastavila je ona.

Devojka od svega 18 godina bila je privučena starijim muškarcima koji je bio u vezi sa njenim majkom i često noćio kod njih.

–  Hvatala sam sebe kako ga zamišljam, gledam. Onda smo jednog dana nas dvoje ostali sami. Izašla sam ispod tuša samo u peškiru i zatekla ga u sobi.

Prišla sam mu i skinula peškir. Nije mogao da mi odoli. Rekao mi je da mu se sviđa što je video i da možemo da nastavimo. Tog popodneva sam igubila nevinost. Plašim se za mamu, ali on mi redovno dolazi u noćne posete i kaže da moja mama ništa ne sumnja. Ne znam šta da radim  – napisala je tinejdžerka.

 

Savjeti koji su dobili na društvenim mrežama nisu išli u korist ove afere.

“Nikako ne bi trebalo produbljivati ​​tu aferu. On da je pravi čovek, ne bi trebalo ni da ima odnos sa vama, čak ni kada ste ispustili peškir. Trebalo je da drugačije odreaguje kao duplo stariji i još kao dečko vaše majke”

“Vi ste veoma mladi. Potražite nekog ko nije u vezi i ko je vaših godina”

“Sam postupak je neprimjeren i nezreo, što i priliči vašim godinama. Taj muškarac je neozbiljan i nezreo, a takav ne treba ni vama, ni vašoj majci”, samo su neki od komentara šokiranih čitalaca ove ispovesti koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments