PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pitanje o svom braku žena je postavila Deidre, psiho terapeutkinji magazina The Sun.

“Nije ni reagovao…U braku smo 25 godina i prošli smo svašta. Pre 15 godina smo se skoro razveli kad sam saznala da se nalazi sa prostitutkom. Naša deca su tada imala šest i osam godina i nisam mogla ni da zamislim kako bi mi bilo samoj sa njih dvoje. Obećao je da nikada više neće učiniti takvu glupost i odlučili smo da ćemo ostati zajedno. Ali sve se dogodilo ponovo.”

FOTO: PROFIMEDIA

Pitala ga je ko je osoba koja mu je poslala poruku, a on joj nije odgovorio.

“Nazvala sam broj i javila se neka žena: “Hej cao, u gradu sam, jesi slobodan?”, rekla je.

“Onda je napokon priznao da je to prostitutka. Zatim je rekao da ih ima tri, a onda priznao da je zapravo sedam ili osam. Nalazi se s njima u hotelu blizu mog radnog mesta, kao da želi da ga ulovim.”

Pokušao je okrenuti priču i prebaciti krivicu na suprugu.

“Rekao je da je to zato jer nemamo dovoljno intimnosti. Govori da me voli i da mu je žao, ali ne mogu ni da budem pored njega više. Sve te žene imaju oko 20 godina, a on 51. To je odvratno. Čak se i opravdava govoreći da to nije prevara jer ih ne voli i plaća im za uslugu.”

Deidre odgovara: “Mnogi muškarci vide plaćanje za intimnost kao nešto odvojeno od ljubavi. Naravno, to vas je povredilo. Razgovarajte kako to da prebrodite i vratite ljubav i poverenje. Trebao je razgovarati sa vama kako oživeti vaš intimni život. Insistirajte na zajedničkoj terapiji.”

FOTO: PROFIMEDIA

IZVOR:Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

Facebook Comments