PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Za mene ne postoji loše vrijeme. Uvijek imam slušalice s omiljenom glazbom ili knjigom. Volim svoje orhideje – to je moja estetska strast. Također dobro plešem i idem u kazalište. Uvijek ću reći da fascinantnom filmu i pripremi ukusnih zalogaja za svoje goste.Volim šivati ​​odjeću, crtam skice i crteže. Volim kuhati, pogotovo kolače. Kao dijete sam se bavila plesom. Završila sam umjetničku školu. Sanjam otvoriti vlastitu umjetničku školu. Sada me zanima modeling. Sudjelovao sam u mnogim emisijama, promocijama, natjecanjima i TV programima. Vjerujem da nam trebaju poslovni modeli, a ne samo glupe djevojke. Rijetka je žena koja zna otići, zadržati svoje držanje i ponašati se kao dama. Kao model, održavam se u formi, uvijek pokušavam zračiti radošću i ljepotom oko sebe. Slobodno vrijeme volim provoditi sa svojom obitelji i psom. Volim ići na likovne izložbe koje se održavaju u mom ili u obližnjim gradovima. Volim učiti i čitati književnost 20. stoljeća. Čitam pisce kao što su: R. Musil, F. Kaffka, W. Faulkner, Camus, Robert Plomin, L. Berkowitz, Anna Freud i velike misli njenog oca Sigmunda Freuda. Nedavno sam čitao njegova tajna pisma ženinoj sestri, koja su mogla biti otvorena tek nakon 2000. godine.

Licni Opis

Nisam anđeo, ali puno radim na sebi, jer da bih mogla stvoriti prekrasan odnos, razumijem da se prvo moram nositi sa svim svojim unutarnjim nedostacima.
Najbolji način da naučite nešto o sebi je da pitate ljude oko sebe što misle … Dakle, kada pitate ljude oko mene, znate da sam ja lijepa mlada dama koja se ne boji izraziti sebe, eksperimentirati, napraviti greške i učim ne samo na greškama drugih nego i na svojim.
Vrlo sam društven i moji prijatelji kažu da sam zabavan, sa mnom im nije dosadno i uvijek mogu računati na mene, što god se dogodilo.Vrlo sam uporan, svrhovit, samouvjeren, ponekad naivan i poštujem svoje voljene ljude. Društvena sam, volim djecu. Trudim se obrazovati i podučavati svog mlađeg brata. Točan sam i ne volim kada ljudi kasne. Ponekad mogu oštro reagirati na loše vijesti.
Moje omiljene boje su roza, crna, bijela. Ne volim crveno. Kad sam bio dijete, moja baka je kupovala previše crvenih stvari, pa i dan danas, čak i kad snimam, nosim nešto crveno. Što se glazbe tiče, volim klasičnu glazbu kao i jazz, indie, rock i mnoge druge stilove.

Tražim

Prije svega, tražim ljubaznog muškarca, ljubaznost je izvor pristojnosti i iskrenosti. Također, želim da bude pametan i inteligentan čovjek širokih pogleda. Ali u isto vrijeme, bilo bi lijepo da je ležeran i prizeman. Po meni je komunikacija jako bitna za ozbiljnu vezu. Zato želim da bude iskren i pošten. Bilo bi sjajno ako postoje neki zajednički hobiji ili interesi, jer bismo mogli provoditi puno vremena zajedno komunicirajući i učiti što više jedni o drugima. Ali to ne znači da bismo trebali provoditi 24 sata dnevno zauzeti istim aktivnostima. Ne želim potiskivati ​​osobnost u svom partneru i ne želim da on to čini.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments