PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam odrasla žena koja zna što želi od života i odnosa. Ja sam veseo, uravnotežen, lagan. Živio sam u Europi i lako ću se naviknuti na život u inozemstvu. Ja sam kreator i vlasnik tvrtke. Imam mnogo prijatelja, hobija, živim aktivno i zaposleno. Spremna sam dati svoje srce za pravog muškarca.Život u virtuali nije o meni. Ja sam aktivna i energična žena i umjesto riječi više volim djela. U životu se previše kaže, ali se ne učini mnogo. Slažeš li se? Dodirnuti, osjetiti, voditi ljubav je sve za prave ljude i ja sam među njima. Ja sam vrlo ljubazna, optimistična, brižna i strastvena žena. Moji prijatelji kažu da sam srce svakog društva. Uzmi ključ iz mog srca i uvjeri se u to)) Ako si čovjek od djela, ali ne samo od riječi, napiši mi) Zašto bismo čekali sreću?) Siguran sam da možemo biti sretni već sada. Jesi sa mnom?Ja sam ozbiljna i privržena žena koja je ovdje da pronađe ljubav svog života. Ja sam dobro odgojena, brižna i odana žena. Puno čitam, volim putovati i istraživati ​​nova mjesta. Ja nisam onaj koji osuđuje ljude, uvijek prvo pokušavam razumjeti. Ja sam kršćanka i slijedim vlastita moralna načela u životu.

INTERESI
Tražim malo boljeg onog čovjeka majmuna, sa vlastitim stavom prema svemu i posebnim pogledom na život. Moj čovjek mora biti spreman za susret i ne provodi godine pišući pisma ili razgovarajući ovdje, ovo je vrlo važno. Želim pronaći samo ozbiljnog tipa koji se želi stvarno zaljubiti, a ne voditi cyber život.Putovanja, ukusna kava, kuhanje, psihologija i… imam svoj tajni hobi)) Želiš li to znati?))Želim pronaći nekoga lakog poput mene, dobro uravnoteženog i mirnog. Želim pronaći nekoga na Zemlji koji je umoran od samoće i spreman je dijeliti život sa mnom i biti uz mene u dobrim i lošim danima naših života. Moj muškarac mora biti lojalan, pažljiv, držati riječ, a ne biti taj koji voli VIRTUALNE igre.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Slikanje je strast cijelog mog života. volim stvarati sve vrijeme i sve novo. Volim i kuhati, štrikati. Volim slikati: ljude, prirodu, samo sve da pokažem ljepotu! puno se bavim sportom i puno putujem.Tražim svoju srodnu dušu. Ne želim samo utjehu oko sebe, već mi je glavna utjeha u našim srcima. Moj luksuz bit će iskren i pošten muškarac koji je u stanju voljeti i želi biti voljen. Jesi li ti moj luksuz?) Pogledati u svoje oči i rastvoriti se u njima, čuti melodiju svog srca, zagrliti svoju dušu, učiniti svoj život zrakom sunca… Želim li puno?) Možda si ti

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments