PODELITE SA PRIJATELJIMA

Natalija Faktulina (42) iz Sibira je pre dvanaest godina osnovala onlajn Agenciju za bračno posredovanje pomoću koje upoznaje neženje iz Srbije s damama iz Rusije radi braka.

Ne sluteći da će i sama postati klijent svoje agencije, Natalija je pre sedam godina na svom profilu uočila fotografiju jednog Stevana iz Šapca. Svideo joj se, počeli su da se dopisuju, dogovorili su se da dođe u Srbiju da ga upozna, a kada je stigla, više se nikada nije vratila u Sibir.

Natalija i Stevan imaju troje dece od sedam, pet i četiri godine, a kako kaže, srećna je jer je pronašla idealnog muškarca.

„Imala sam tamo partnera, ali muškarci u Rusiji jednostavno nisu za osnivanje porodice. Oni su samo za provod, za seks, to im je na prvom mestu. A teško je pronaći onog koji želi porodicu. Oni misle samo na sebe. Ima dobrih muškaraca, ali sve ih je manje i manje. Zadovoljna sam svojim životom ovde, Srbija je mala zemlja, ali lepa, lepa klima, lepi ljudi, zaista sam oduševljena. Moja porodica je presrećna što sam se udala za Srbina“.

Ponosna je, kako kaže, što je zaslužna za 150 srećnih porodica.

„Drago mi je kad čujem da sam nekome pomogla. Devojke su uglavnom iz Rusije, a muškarci su i iz Srbije, javljaju mi se i Srbi iz inostranstva, dosta njih iz Austrije, na primer. Oni se nama jave preko agencije, pričamo šta rade, čime se bave, kakvu ženu traže, koliko ona da ima godina, i onda se meni napravi neka slika u glavi i odmah znam da li mogu da pomognem ili ne“.

Kako objašnjava, u Sibiru je odlično poslovala jer su joj se javljali i Kinezi koji su tražili pomoć.

„Svako želi da ima porodicu, a kad su već ljudi nepoverljivi jedni prema drugima, onda se odlučuju na ovaj način. Naravno, ima i drugih situacija. Nedavno me je zvala žena koja je tražila ženu za svog brata. On ima 60 godina i njih dvoje žive zajedno. On želi ženu od 40-45 godina koja će mu izroditi decu. Kažem joj „Gospođo draga, šta je čekao do sada? Sad hoće dete?“ U redu ako je baš bogat, pa nekako žena i hoće da i pristane i rodi dete ako zna da će lepo živeti, ali ovo je čovek koji živi sa sestrom u običnoj prizemnoj kući, vozi kamion, u godinama je. Odmah sam iskreno rekla da će biti teško pronaći mu ženu, ona je bila malo agresivna i ljuta. Šta da joj radim“.

Dešavalo se i da se čovek i žena dogovore da se vide, odnosno da ona dođe u Srbiju da ga upozna, a potom da odustane.

„Devojka je došla kod muškarca, on se njoj nije svideo, imala je odbojnost prema njemu i rekla je da ga ne želi, međutim dok je ostala u Srbiji još koji dan, upoznala sam je sa drugim muškarcem i ona je danas udata žena. Eto kakve je sreće“.

Što se tiče cena njenih usluga, Natalija nam objašnjava da cena zavisi od toga kakav je ugovor.

„Sve zavisi šta muškarci traže, odnosno kakve žene žele. Ako žele veliku razliku u godinama, ili muškarca koji nema decu ili dobrostojećeg čoveka, onda je takav ugovor na 1.500 evra. S druge strane, ukoliko nema većih zahteva, ako čovek hoće ženu svojih godina, svejedno mu je da li ima decu ili ne iz prethodnog braka, gde radi, onda je cena do 1.000 evra. Ugovor traje godinu dana i za tih godinu dana, moja obaveza je da non stop dajem ponude, ali krajnji rezultat zavisi od njih samih. Ima probirljivih muškaraca koji iznova i iznova traže slike devojaka i nijedna im se ne dopadne“.

Pored sklopljenog ugovora, klijenti imaju obavezu i da plate avionsku kartu za svoju partnerku.

„Kada muškarac odbije ženu prvi ili drugi put bez konkretnog razloga, a dopada mu se fizički, to je greška. Najbolje je da ona dođe u Srbiju i da se upoznaju lično jer ona će živeti ovde, treba da vidi ne samo kakav je on, nego i kakva je njegova kuća, porodica, cela Srbija, šta sve ima… Postoje žene koje su odmah ostale da žive ovde jer im se dopala zemlja više nego sami partneri“, kaže naša sagovornica.

 

IZVOR:SERBIANTIMES.INFO

Facebook Comments