PODELITE SA PRIJATELJIMA

Znakovi koji pokazuju da te voli: Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji gde niste bili potpuno sigurni da li vas muškarac do kojeg vam je stalo voli ili ne. Postoje određeni znakovi i signali koje primećujete, ali on nikako da napravi prvi potez i potpuno ignoriše ili izbegava bilo kakav razgovor na ovu temu.

Ovo uglavnom dovede do toga da se na kraju pitamo kako se ponaša muškarac kad voli a krije i da li smo možda pogrešno protumačili ove znakove i kreirali ovu ljubav samo u svojoj glavi. Pitamo se zašto nikako ništa da uradi po tom pitanju, da li se možda plaši odbijanja, da li mu se ne dopadamo ili da jednostavno možda još uvek nije spreman za nešto više od prijateljstva.

U svakom slučaju, to nas izluđuje. Ipak, itekako postoje znakovi koji pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas i da vas voli, ali da on to samo vešto krije. A znate li šta je najbolji deo? Toliko ih je lako uočiti kad znate šta zapravo tražite, te ćete se zapitati zašto on uopšte i pokušava da sakrije svoje emocije.

Znakovi koji pokazuju da te voli: KAKO SE PONAŠA MUŠKARAC KAD VOLI A KRIJE?

KAKO I ZBOG ČEGA MUŠKARAC KRIJE SVOJE EMOCIJE?

Muškarci su, poput žena, takođe kompleksna bića i primenjivaće mnoge taktike kada je u pitanju osvajanje žene za koju su zainteresovani. Ironično, neke od ovih „taktika“ mogu čak odavati potpuno suprotan utisak, od onoga što se zaista dešava iza kulisa.

 

 

IZVOR:BESNOPILE.RS

Facebook Comments