PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Otkad znam za sebe, uvijek sam bila fascinirana plesom. Cijeli naš život je pokret, a ja uvijek želim nositi što više ljepote. Volim povijest, knjige, sport i dobru glazbu. Slobodno vrijeme provodim s obitelji i prijateljima,Radujem se što ću upoznati svijetlu osobu s kojom mogu podijeliti svoj život, kojoj se ne mogu prestati diviti i koju obožavam, dajući joj svu svoju ljubav i odanost. Ako me želiš bolje upoznati, ne moraš brinuti o razlici u godinama. Vjerujem da je tajna snažne veze u poštovanju i međusobnom razumijevanju, kao i u želji da se sviđamo jedno drugome. Samo mi treba muškarac koji će mene usrećiti, a i ja ću njega.Volim slušati glazbu, pogotovo dok vozim, daje mi puno energije i popravlja mi raspoloženje. Obožavam šetati prirodom, ali u isto vrijeme nemam ništa protiv da tenisice zamijenim prekrasnom večernjom haljinom. Prije preseljenja u Ameriku radila sam kao profesorica engleskog, uvijek sam voljela učiti strane jezike, sada učim jezik ljubavi – francuski.

Licni Opis
Ja sam vrlo vesela, ljubazna, mlada žena s pozitivnim pogledom na život. Volim životinje. Ciljam na pravi spoj. Molim vas, ne gledajte na moje godine – odgojena sam kao prava dama.Ja sam vrlo nježna žena puna ljubavi. Ne bojim se poteškoća, jer one nas čine jačima, uvijek s optimizmom gledam u budućnost. Ja sam sretna žena s velikim planovima za budućnost. :)Želite li upoznati zanimljivu, ljubaznu damu čije je srce prepuno ljubavi? Mislim da mi je ljubaznost čak pomalo i mana, ali u isto vrijeme smatram da je to odlika karaktera prave dame. Trenutno živim u Americi i posjećujem roditelje jednom godišnje, jako volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i nadam se da ću sljedeći put doći k njima sa svojim voljenim muškarcem kojeg ću ovdje upoznati.

Tražim
Tražim voljenog, odanog muškarca koji je spreman zasnovati obitelj i biti sretni zajedno. Uvijek su me privlačili zreli muškarci koji izgledaju samouvjereno i točno znaju što žele od života. Vjerujem da ću samo u rukama takvog čovjeka moći otkriti svu svoju nježnost, brižnost i biti spremna dati sve. Gdje si jedina moja?Bitno mi je da smo s mojim čovjekom na istoj valnoj duljini. Kako bismo uvijek lako i brzo mogli donijeti bilo koju odluku, možemo se podržati. Važno mi je da nismo samo dobri ljubavnici, nego prije svega dobri prijatelji koji vjeruju jedno drugom u svemu. Tražim srodnu dušu i sanjam o ljubavi koja se događa samo jednom u stoljeću.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments