PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim putovati i upoznavati nove ljude, moj san je pronaći nekoga tko će dijeliti moje interese i strast u životu. Volim se obrazovati i vjerujem da nikad nije kasno za učenje. Zanimaju me psihologija i filozofija, jako je zanimljivo po čemu se ljudi razlikuju jedni od drugih, čak i po načinu na koji komuniciramo i vidimo jedni druge. Što da kažem o sebi… Tisuću riječi će ti reći manje od samo jednog pogleda u moje oči. Ne volim se pokazivati ​​i govoriti puno o sebi, ako me stvarno zanima, samo me pitaj što trebaš znati. Općenito sebe mogu opisati kao odanu, ljubaznu, suosjećajnu ženu s interesom za život. Moje najdraže cvijeće su ruže, ujutro volim kavu, trudim se da nikad ne legnem loše raspoložena, jutro počinjem fizičkim trzajima i čašom vode, ali najradije bih to započeo poljupcem moga zaurlanog muškarca. Vjerujem u pravu ljubav i zato koristim svaku priliku da upoznam svoju sudbinu, vjerujem da je moguće upoznati svog partnera bilo gdje: u parku, na poslu, u Readin klubu, pa zašto ga ne pokušati potražiti na internetu na spojevima stranica?

INTERESI
Volim sport i vodim zdrav način života, idem u teretanu i radim na svojim oblicima tijela, volim si dati izazov i prihvatiti ga! Volim čitati i gledati filmove, volim trilere i filmove koji vas uzbuđuju i usredotočuju na radnju. Volim provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima, volim duge šetnje i razgovor. Ljeti provodim puno vremena na otvorenom, u bazenu, volim plivati ​​i puno tamniti! Volim igrati i sportske igre: odbojku, tenis, vožnju bicikla po lijepom vremenu. Zimi volim skijati. I ja sam dobra kuharica i radim ukusnu tjesteninu, volim kuhati, kad to radim osjećam se kao da sam mala vještica koja pravi najukusniji napitak na svijetu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim velikodušnog čovjeka, trebao bi biti velikodušan u osjećajima koje mi daje, želim biti voljena i osjetiti to, a ne moliti za osmijeh i lijepu riječ od čovjeka kojeg volim. Ako se ne bojite biti privrženi i pokazati svoju ljubav ne samo riječima, već i djelima, onda možemo biti par. Volim praznike i poklone, vrlo je lako shvatiti je li osoba stvarno zainteresirana za tebe kada ti nešto pokloni, jer za mene volim birati poklone za svoju obitelj i prijatelje, to je znak pažnje prema osobi i pokazatelj kako dobra osoba te poznaje i koliko mu je stalo do tebe, veliko je zadovoljstvo izabrati poklon i vidjeti iskrenu radost na licu osobe kada ga pokloniš! I tražim nekoga tko će me stvarno sam vidjeti i brinuti se o meni, netko tko nikada neće zaboraviti naše posebne datume i nikada mi neće donijeti čokoladne bombone koje ne podnosim. Pažnja prema partneru je ključna u odnosima, međusobno povjerenje i iskrenost su neophodni, stoga ako ste spremni napisati našu ljubavnu priču nemojte se sramiti kontaktirati me!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments