PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Karakter Ako ćete se namrštiti, – nije mi put, jer sam jako vesela i pozitivna. Moje lice većinu vremena blista osmijehom. Moj smisao za humor mi je veliki prijatelj koji mi pomaže da govorim i ponašam se tako da se ljudi oko mene uvijek nasmiješe. Tako da nema prilike biti tužan kad sam uz tebe. Emotivan sam, kreativan i umjetnički. Puno mojih prijatelja mi je govorilo da bih mogla postati izvrsna glumica da sam upisala Kazališnu školu, ali te vještine koristim samo ako su potrebne ili potrebne,Ja sam draga, iskrena, smirena i odgovorna djevojka. Volim nove avanture, putovanja, istraživati ​​svijet i sve novo te upoznavati zanimljive ljude i učiti iz njihovog iskustva. Svoj posao i život shvaćam vrlo svjesno i ozbiljno. Nemam loših navika. Volim pravilno jesti i vježbati. Volim i udobnost u kući, a također volim primati goste kod kuće. Ne bučne zabave nego ugodne čajanke, zanimljivi razgovori. Moja okolina me poznaje kao iskrenu osobu koja zna što želi od života. Volim životinje i malu djecu.
Volim aktivnu rekreaciju i izležavanje na suncu i samo opuštanje, također volim.
Vjerujem u iskrenu ljubav i da ću upoznati svog pouzdanog ljubavnika i jedinog muškarca. Ovdje na stranici za upoznavanje želim pronaći svoju žensku sreću i njegovanu ljubav.

INTERESI
Ja sam vrlo lagana osoba, otvorena, otvorena i čiste duše. Obožavam izrađivati ​​knjige za istezanje i jogu i čitanje. Zato treniram na oba načina – tijelom i umom. Ovdje sam da pronađem osobu kojoj mogu dati svoje srce. Spremna sam se osloniti na svog muškarca, vjerovati mu i dobiti njegovu naklonost. Ja sam vrlo zajednička osoba i bit ćete impresionirani koliko sam draga i obiteljska žena. Na ovoj stranici možemo se upoznati da provjerimo imamo li kemiju. Što misliš? Siguran sam da će biti vrlo zanimljivo otvarati jedno drugo korak po korak! Već sam jako uzbuđena što te imam u svom životu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj tip muškarca je odgovorna, pouzdana osoba i najdraži dečko koji me uvijek želi nasmijati i nasmijati i učiniti da se osjećam dobro u sebi svaki dan! Želim da se osjećam željenim od tebe, uz tebe se želim osjećati sigurno i željeno. Nije me baš briga za tvoje godine, ali volio bih te upoznati kako si mlada u svom srcu i umu! Sanjam imati pozitivnu atmosferu i vjerovati jedno drugome u svemu! Međusobno povjerenje je za mene ključna riječ u vezi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments