PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uravnotežen, znatiželjan, cijenim udobnost i domaći ambijent. Obiteljska žena, radije ću imati dobru večeru kod kuće ili piknik s obitelji nego otići na zabavu u bar. Ja sam iskrena, otvorena i vrlo strastvena osoba. Cijenim zanimljivu komunikaciju i zabavu. Nikada nisam bila u braku, ali već planiram osnovati obitelj. Ovdje sam zbog ozbiljne veze i ne želim se igrati osjećajima.Ja sam samostalna majka kojoj je jako potrebna ljubav. Imam diplomu stomatologa, ali radim kao kozmetolog, reklo bi se plastični kirurg. Uljepšavam lica, pomažem kod ožiljaka, akni i ostalih problema s kožom. Kao što sam spomenula, ja sam majka. Moj sin se zove Pavel, ima jedanaest godina, jako je mlad pa u njega ulažem onoliko vremena koliko ulažem u svoj posao. Uči u školi i ima mnogo hobija. Vodim ga na plivanje dva puta tjedno, a bavi se i boksom. Nedavno je uzeo satove električne gitare što me jako oduševilo jer nikada nije imao takvu strast za glazbom kao sada. Već neko vrijeme uči i jezike, engleski i francuski. Pogodi tko je on profesor francuskog? Da ja sam! Imam i kućnog ljubimca, to je mačka Nora. Dakle, čini tročlanu obitelj.
Što se moje osobnosti tiče, iskrena sam, neposredna, a opet oprezna. O sebi mislim kao o kreativnoj osobi. Iako ponekad znam biti nestrpljiv i osjetljiv.

INTERESI
Jako volim čitati, slušati glazbu, putovati, volim kvalitetne filmove u stilu Tarantina. Volim i aktivnosti na otvorenom. I idem u teretanu i bavim se gimnastikom jako dugo. Hoćete li pronaći primjenu mojim vještinama?)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji zna vrijednost svojih riječi i zna ne samo govoriti, već i raditi, koji zna što je to štititi i brinuti se, koji je spreman dati strast, ljubav i poštovanje svojoj ženi. Želim biti blizu nekoga tko je spreman probati nešto novo sa mnom.Ono što tražim u vezi je iskrenost, odanost, podrška i ljubaznost. Ne volim nepristojne, arogantne uskogrudne lažove koji ne mogu razmišljati izvan okvira. I ne volim napaljene igrice, treba mi netko s ozbiljnim namjerama. Očekujem da ću pronaći self-made muškarca koji bi bio zainteresiran za brak i dugotrajnu vezu. Ali to su samo očekivanja, znam da je stvarnost drugačija pa neću biti tako ćelav kad čavrljamo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments