PODELITE SA PRIJATELJIMA

Nije očekivala ovakav razvoj situacije

Nekada nas pogrešne odluke u životu skupo koštaju.

I u figurativnom, ali i u bukvalnom smislu.

Tako se jedna žena pokajala što se upustila u romansu sa drugim muškarcem, iako je i dalje u braku sa svojim mužem.

“Imam 45 godina, moj muž 48 i naš problem je što je on već godinama na visokim poslovnim pozicijama, tako da skoro nikada nije kod kuće. Imamo 20-godišnjeg sina, koji je otišao na studije prošle godine, što mi je jako teško palo. Bila sam usamljena duže vremena, a onda sam otišla na rođendan kod moje drugarice i tamo upoznala nekoga”, započinje svoju šriču ova žena.

Ona kaže da je počela da flertuje sa čovekom nešto mlađim od nje, koji je takođe bio u braku.

Odmah je videla da se i ona njemu sviđa i nastavila je sa flertom.

“Nakon što sam rekla da treba da krenem, pitao me je da me otprati do kuće. Pristala sam pošto mi je muž bio tada na službenom putovanju. Kada me je ispratio, pitao je da me poljubi. Ja sam pristala, otišli smo u stan i imali intimne odnose”, kaže ona.

Priznaje da je to bio samo početak njihove strastvene afere.

Međutim, nakon što je pandemija koronavirusa ugrozila mnoge kompanije, to se desilo i sa kompanijom njenog ljubavnika, koji joj je ubrzo tražio oko 10.000 evra na pozajmicu.

“Posle toga je počeo da mi traži pare za različite stvari i do sada mi duguje skoro 30.000 evra”, kaže ova žena.

Problem je što će moj muž da primeti da fale neke pare sa našeg zajedničkog računa, tako da sam poslednji put kada mi je tražio 5.000 evra, odbila da mu dam novac.

“Nisam očekivala njegov odgovor. Rekao mi je ucenjivačkim tonom da je siguran da ne želim da moj muž sazna za moju aferu sa njim. Našla sam se u velikom problemu i ne znam šta da radim”, iskrena je ona.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Comments