PODELITE SA PRIJATELJIMA
Ona je na društvenoj mreži objavila konkurs za muškarca koji će je oploditi i njenoj majci podariti unučiće

Elena Komleva ima 29 godina i živi u Čeljabinsku u Rusiji, a oglas u kojem traži muškarca koji će joj napraviti dete objavila je na društvenoj mreži VKontakt (ruski Fejsbuk), piše britanski Metro.

Oglas pod naslovom “Ostavi trag u meni” je glasio: “Veče pre svog 29 rođendana objavljujem konkurs. Moja majka želi unučiće da bi mogla da im da svu dečiju odeću koju je godinama skupljala. Ali mene još uvek niko nije zaprosio. Pa ako si mlad, snažan i zdrav, javi se. Moja majka će izabrati pobednika. Ona nabolje zna šta meni treba.”

Foto Instagram
FOTO INSTAGRAM

Naravno, kako to obično biva, počeli su da joj se javljaju napaljeni muškarci. “Ostavljao bih rado trag u tebi, iznova, iznova i iznova. Baš si seksi”; “Hm, žena koja treba da se spasi – spreman sam da pomognem” i “Mlad, snažan, zdrav i spreman” – samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod oglasa.

Foto Instagram
FOTO INSTAGRAM

Ipak, javili su se i oni koji su (s razlogom) izrazili zabrinutost: “Voleo bih da ti pomognem, ali mi se čini da bi mi tašta bila veštica”.

Na pitanje jednog korisnika “Šta je sa moralom?”, Lena je odgovorila: “Nemam čega da se stidim. Jednom sam bila zaljubljena, ali nisam bila srećna. Nadam se da ću naći muža, ali i da nađem samo biološkog oca biću zadovoljna. To će bar ućutkati moju majku”.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments