PODELITE SA PRIJATELJIMA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je uvek tema u medijima, svaki aspekt njegovog života, a samim tim i ishrana.

Odavno je poznato da Novak ima veoma strog nutricionistički režim, a njegov otac Srđan je nedavno pričao o teniskim počecima svog sina i kako su tad smatrali da bi “jača” hrana bila bolja za njega.- Ja sam mislio da mora na kraju svakog dana, pošto je bio svaki dan naporan sem nedelje, a sastojao se iz rada između šest i osam sati, dakle ja sam mislio da mora na kraju da pojede parče mesa da bi uneo malo proteina i da bi se oporavio na neki način. Smatrao sam da je potrebno da zadovolji to što je istrošio u toku dana – rekao je Srđan.

Zatim je u šaljivom tonu istakao kako se danas sve promenilo.

– Međutim, sad se nešto drugo događa. Sad se događa da oni jedu neke druge stvari, da ne jedu meso, ne jedu ribu, ne jedu jaja, sada jedu neke plodove livade i tako dalje. Neke pastice, zdrave hrane, čije, mije, pije i tako dalje – nasmejao je Srđan Đoković sve prisutne.Oni su otišli do akvarijuma kako bi posmatrali hiljade vrsta riba, a tamo nisu ni slutili da će naletiti baš na našeg najuspešnijeg sportistu.

Oni su se fotografisali sa Novakom, a na snimku možemo videti da je teniser sa osmehom pristao na to.

Pre nego što vam otkrijemo na šta se tačno “oseća” teniser da vas prisetimo da je Novak Đoković iznenadio javnost pismom koje svi komentarišu.

Naime, tokom njegove dugogodišnje karijere imao je veliku podršku žene, porodice i prijatelja ali i ljudi iz tima koji su činili bitan segment njegovog života u napredovanju u tensikom poslu.

Kako je sve podložno promenama u životu i kod Novaka se dosta toga promenilo.

Mediji su već prenosili sve što je bilo vezano za njegov turnir i zabranu na Australijan openu, ali i putašestvije koje je imao posle toga po Srbiji sa roditeljima i prijateljima bez pratnje supruge Jelene Đoković.

Nakon niza godina provedenih zajedno došlo je do raskida u Novakovom životu.Novak Đoković i Marjan Vajda, poznati strateg koji je 15 godina bio deo teniserovog života, okončali su saradnju. Oni su počeli da rade zajedno od 2006. godine pred Rolan Garos i izuzev kratkih perioda prekida 2017. i 2018. godine, imali su poslovnu saradnju koja je trajala donedavno.

espreso.co.rs

Facebook Comments