PODELITE SA PRIJATELJIMA

Jedan od kolega ove promiskuitetne policajke priznao je da je imao intimne  odnose sa njom, kako kaže, “u više navrata”

Policijsku stanicu u Tenesiju je potresao i šokiraoskandal udate službenice po imenu Megan Hol, kada je otkriveno da je policajka imala intimne odnose sa čak šest svojih muških kolega. Ovo je dovelo do otpuštanja pet policajaca u Tenesiju.

Kako pišu američki mediji, policajka Megan Hol u centru su skandala zbog razmenjivanja eksplicitnih fotografija, a kako se navodi, policajka je tokom zabave u hidromasažnoj kadi skidala gornji deo kupaćeg i imala intimni odnos sa dvojicom muških kolega na radnom mestu, u policijskoj stanici.

Navodi se da se Megan hvalila veličinom polnog organa jednog od svojih kolega policajaca, te iznosila tvrdnje kako je ona u “otvorenom braku”, nakon čega je policajka dobila otkaz. Kako prenose američki mediji, dvojica policajaca koji su optuženi za afere sa ovom policajkom, zadržali su svoje poslove, ali su ipak na kraju suspendovani.

Megan Hol je, prema izveštaju o internoj istrazi od 28. decembra, optužena za oralni s*ks sa kolegama za vreme rada u policijskoj stanici, kao i policijskoj teretani. Kako se navodi, vanbračni susreti događali su se i na zabavama, u hotelima, u kućama drugih službenika, a takođe i na čamcu.

Na društvenim mrežama je objavljen video snimak u kom se mogu videti kolege Megan Hol koje se sumnjiče za neprimerene radnje sa policajkom.

Naime, nadležne službe bacile su se na istraživanje života ovih promiskuitetnih policajaca, nakon što je gradonačelnik La Vergnea u Tenesiju Džejson Kol primio prijave da Megan ima vanbračne veze s mnogim drugim policajcima, kao i da ima trojku s jednim od njenih kolega i sa njegovom suprugom.

Kako se navodi u izveštaju, jedan od kolega ove promiskuitetne policajke priznao je da je imao intimne  odnose sa njom, kako kaže, “u više navrata”, nakon što je upitan o ovoj dojavi. On je istražiteljima otkrio da mu je Megan pričala o intimnim odnosima  njenih kolega sa posla, te da mu je priznala da je i sa njim imala intimne odnose dok su oboje bili na radnom mestu.

Kako navode mediji, ovaj policajac i kolega od Megan Hol prisustvovao je poljupcu između Megan i njihovog kolege dok su svi zajedno gledali fudbal na zabavi, a takođe je izneo tvrdnje i da je Megan poljubila njegovu suprugu Ejmi, nakon što je saznala za njihov “otvoreni brak”. Ono što je posebno šokiralo sve jesu navodi ovog policajca da je policajkin muž bio svedok tog poljupca.

On je takođe rekao da njen suprug nije bio prisutan na brodu kada je Megan imala trojku sa ovim bračnim parom. Naveo je da je ona ostala u braku sa njenim suprugom.

Muškarac, čiji je polni organ Megan hvalila drugom kolegi, tokom ispitivanja je negirao da je imao odnose sa svojom koleginicom, ali je naveo da “svi znaju da ona ima mnogo intimnih partnera”. Nakon što je ovaj policajac uhvaćen u laži vezano za zajednički boravak u policijskoj teretani sa Megan, priznao je da je i on imao tajna viđanja sa njom.

Mediji prenose da je ovaj policajac nakon toga imao žestoku svađu sa svojom suprugom koja ga je, kako kaže, “prebila”, te da strahuje da će izgubiti starateljstvo nad decom, nakon što je njegova supruga saznala za  skandal.

Jedan od njenih kolega policajaca prvobitno je negirao da je imao  odnose sa Megan, da bi naknadno priznao da ga je koleginica  zadovoljila dok su bili na dužnosti.

Disciplinski je kažnjeno osam policajaca za niz krivičnih dela, uključujući intimne aktivnost na dužnosti, INTIMNO uznemiravanje, ponašanje neprimereno policajcu i laganje istražitelja, piše Njujork post.

Dalje je otkriveno da su Hol i mnogi muški policajci razmenjivali nepristojne tekstualne poruke i eksplicitne sadržaje.

– Ekesplicitne slike i uvredljive slike na radnom mestu su oblici intimnog uznemiravanja. Ovi predmeti su uvredljivi, neprikladni i mogu dovesti do neprijateljskog radnog okruženja za druge zaposlene – navodi se u izveštaju.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Comments