PODELITE SA PRIJATELJIMA

Mišljenja o ovoj temi su podeljena. Jedni smatraju da je san važan i da parovi ne moraju da spavaju u istom krevetu, dok drugi misle da je važno da parovi imaju svake noći zagrljaj i tu neku vrstu intimnosti.

Jedna udata žena otkrila je da su ona i njen muž prestali da spavaju zajedno i da im je to spaslo brak.

Džes (28) podelila je priču o svom odnosu sa suprugom Dilanom putem video snimka postavljenog na njenom TikTok profilu. Ona je objasnila da ona i njen suprug više ne spavaju u istom krevetu, jer su se zbog toga zamalo razveli, piše “The Sun”.

Par ima i dvogodišnjeg sina koji ne može da spava preko noći i često ih drži budnima.

– Nedostatak sna je apsolutno uništio naše poslove, naš svakodnevni život i naše međusobne odnose – rekla je Džes, koja ponekad mora da koristi invalidska kolica i tvrdi da je nedostatak sna uništio i njeno zdravlje.

Još u novembru, par je odlučio da stavi dodatni bračni krevet u dečiju sobu i sada Džes deli sobu sa sinom, a Dilan spava u spavaćoj sobi.

– Od tada naš mališan spava celu noć – kaže Džes.

Ona je dodala da su zbog toga ona i Dilan odmorniji i da je to poboljšalo njihov odnos.

– Više se ne svađamo – rekla je.

Džes je takođe preporučila svim parovima koji imaju slične probleme da pokušaju da spavaju u odvojenim krevetima.

Svakako, uprkos tome što ne deli krevet, Džes kaže da ona i Dilan odvajaju vreme za intimnost, a otkrila je da joj to nedostaje kada spava u sobi svog sina. Ona takođe priznaje da se nada da će uskoro ponovo moći da deli krevet sa svojim mužem.

Džesin video postao je viralan, sakupivši više od 176.000 pregleda na TikToku za samo nekoliko dana. Nakon objavljivanja snimka mnogi su izneli svoja mišljenja o rasporedu spavanja para.

Jedna osoba je napisala: “Ne mogu ovo da zamislim. Čim nam sinovi legnu, idemo i mi da se mazimo”.

Druga je dodala: “Ja i moj bivši smo imali odvojene sobe i to je bio odraz naše veoma nesrećne veze, sada želim da se mazim svako veče”.

Treća je potom napisala: “Nisam spavala sa svojim partnerom od kada sam bila trudna i njegovo hrkanje me je izluđivalo. Sada oboje bolje spavamo u odvojnim krevetima’.- San je važan. Kao ljudska bića, stavljamo veliki naglasak na spavanje u istom krevetu kao romantičnu stvar. Zaboravite to, spavajte odvojeno i kvalitetno – to će vam pomoći u zdravlju – napisala je četvrta osoba.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments