PODELITE SA PRIJATELJIMA

Na društvenim mrežama možemo da pronađemo veliki broj isposvesti pogotovu od strane žena napisanih.Tek kada neke procitamo vidimo sta su to sve zene ili djevojke u ovom slucaju dozivljavale i jednostavno se sazalimo nad njihovim sudbinama tada i kako su sve prosle to.

Ispovest ove žene je izazvalo veliku pometnju i to prije nekoliko godina akda se desilo. RASPRAVA se desila na društvenim mrežama a ljudi su brujali o njenoj odluci DA SE ONA UDA ZA OCA OD SVOG POKOJNOG SUPRUGA I TO NAKON NJEGOVE SMRTI.

Ona je dozivjela nesto strasno a to da je ostala bez supruga i sama se morala brinuti za njihova cetiri sina. u ovom obrtu desava se da je njen svekar odlučio da je ozeni nakon smrti supruge. unatoc tome što se dugo razmatralo sve ovo ona je prihvatila ponudu za brak radi svojih nekih osobnih motiva. Sada vam govorimo kako je dovelo sve do ove odluke.

Radi finansijske sigurnosti koju je pružila mirovina od njenog supruga odlučila je da se uda za svekra. Desile su nepredvidjene okolnosti. NAkon sto je moj suprug umro od pet godina sam odgajala djecu. Ovo je bilo tesko razdovokje za mene jer je bila takva buducnost i odgovornost sam veliku imala.

Svekar mi je predlozio da me ozeni. Ovo je prijedlog koji je stigao godinu dana nakon smrti svekrve. U početku sam odbijala ali sam morala da razmislim o budućnosti. Udajem za njega imat ću pravu na njegovu veliku panziju koja bi bila stabilnost i temelj

Onda se desacva situacija da ja pet godina nisam imala odnos sa muskarcima. Ali sada okolnosti koje su se desile, dovele su do toga da smo imali potrebe i ja i on i draže mi je dijeliti intimu sa njim nego sa nekim drugim muskarcima koji bi o meni govorili najgore.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments