PODELITE SA PRIJATELJIMA

Često se dešava da u braku nestane strasti, bilo da li parovi misle da će se požuda sama od sebe nastaviti, previše su zauzeti svakodnevicom ili jednostavno nemaju volje da rade na tome. Svakako, razloga za to ima mnogo i na različite načine parovi pristupaju ovom problemu. Nažalost, neretko se dešava da u tim fazama odnosa – neki od partnera napravi preljubu

Magazin The Sun ima svoju savetnicu za veze i ovaj put, savet je zatražila žena koja se nakon priznanja da je prevarila muža i dalje oseća požudu za svojim ljubavnikom, dok je još jedna ispovest žene koja je prevarila muža podigla buru u medijima.

– Intimni odnosi sa mojim mužem su mi dosadili toliko da bih mogla da zaplačem, tako da sam uživala u strasnoj aferi sa svojim prvim ljubavnikom. Ja sam žena od 45 godina sa dva odrasla sina. Moj muž ima 47 godina i on je dobar, ljubazan čovek. Imali smo divan brak, ali ovih dana živimo više kao prijatelji, započela je svoju ispovest.

Problem je što njen muž ima nizak intimni i čak i kad god bismo bili intimni, sve je vrtelo oko njega i njegovih potreba.

– Imali bismo odnos, a zatim bi se otkotrljao na drugu stranu i zaspao. Najbolji intimni odnos za mene je bio kada sam imala 18 godina i izlazila sam godinu dana sa momkom od 20. Bio je sjajan ljubavnik. Nikad nisam morala da kažem ni reč, on je jednostavno znao kako da mi udovolji.

Nedavno je naletela na njega u kafiću. Odmah ju je prepoznao i snažno je zagrlio.

– Imali smo mnogo toga da nadoknadimo, pa smo sedeli zajedno i on mi je rekao da je oženjen i ima ćerku. Razmenili smo brojeve i počeli smo da se dopisujemo. Ćaskanje je preraslo na flert, a onda smo se našli u hotelu na večeri i prenoćištu — moj muž je mislio da sam sa majkom. Intimni odnos sa mojim bivšim je bio isto onoliko magičan kako sam ga se i sećala, a posle sam zatekla sebe da neprestano žudim za njim i razmišljam o odnosu.

Muž će mi oprostiti, ali želim svog ljubavnika i dalje

Nastavili su da ćaskaju i sastajemo se narednih osam nedelja, ali onda joj je iznenada rekao da je gotovo.

– Njegova žena je saznala za nas, pa ga više ne zanima da nastavljamo našu aferu. Bila sam izbezumljena i sve priznala mužu. Kaže da će mi oprostiti, ali iskreno, želim svog ljubavnika nazad, napisala je ona, a savetnica joj je na to odgovorila Didre.

– Vaša osećanja su stvarna, ali ovaj čovek vam je van domašaja. Teško je preboleti strastvenu aferu, ali pokušajte da se setite zašto ste se zaljubili u svog muža koji ima razumevanja. Nema sumnje da je povređen što ste prevarili, ali ako je spreman da vam oprosti, onda mu dugujete da mu kažete šta vam nedostaje.

Ova afera je bila vezana za intimne odnose i savetnica naglašava da se odlični odnosi mogu imati sa mužem.

– Samo mu nikada niste rekli da ste nezadovoljni. Kada ponovo bude spreman za intimne odnose, pokažite mu šta da radi. Vodite njegove ruke na mesta koja čine da se osećate dobro i nemojte imati snošaj dok niste potpuno spremni.

IZVOR:ZENA.BLIC.RS

Facebook Comments