PODELITE SA PRIJATELJIMA

Moje ime je Slobodanka i živim i radim u jednom selu u Srbiji.za sebe mogu reći da sam jako vrijedna osoba koja voli rad i nije joj teško raaditi bilo šta,godinama živim ovde na selu i mogu reći da sam navikla,mnogo volim prirodu i mir i nikako ne podnosim gradsku buku i stres

Otkrit ćete me kao meku, brižnu, nasmijanu damu, koja pokušava sačuvati svoju ženstvenu stranu i ostati žena u svakoj situaciji. Jako se poklanjam ljudima pored sebe. Mislim da sam lijepo odgojena, s nepobitnim uvjerenjem da je obitelj u vrhu životnih vrijednosti. I ono najvažnije – potpuno sam otvorena za ljubav. Vrlo sam aktivna i fleksibilna u različitim situacijama. Ponekad se uspoređujem s cvijetom koji treba ljubav i brigu. Imam puno prijatelja i zato mislim da sam društvena osoba. Volim stalno saznavati nešto novo. Imam dobar smisao za humor. Volim razmišljati pozitivno. Vjerujem u unutarnju ljepotu i mislim da je svaka osoba dobra na svoj način. Iskrenost je najbolja politika i ja slijedim ovo načelo. Volim život zbog lekcija koje mi daje i spreman sam sa zahvalnošću uzeti sve dobre darove budućnosti. Moje srce je puno ljubavi i želim je podijeliti samo s jednim muškarcem. Možda si to ti? Jeste li na servisu za upoznavanje?

INTERESI
Obožavam moj rad, gledam filmove i plešem.Takodje mnogo volim da šetam po šumi i po prirodi,volim vodu i prosto obozavam sjediti pored reke ili jezera,Puno me zanima pčelarstvo i razmišljam i da nabavim nekoliko košnica s pčelama i da pokušam i to,U dobroj sam fizičkoj formi jer mnogo radim i jako sam aktivnaa fizički,takodje imam i psa koji se zove BOBO I ŠARPLANAINAC JE i volim ga mnogo,takođe vodim brigu i o raznim životinjama,sama pravim sir i kajmak.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim ozbiljnog muškarca na kojeg se mogu osloniti u svakom trenutku svog života. Želim pronaći osobu koja će me usrećiti i cijeniti kao ženu. Naravno da mora imati smisla za humor i biti društven. Tražim svoju srodnu dušu na stranici za upoznavanje s kojom mogu podijeliti sve svoje misli i osjećaje. Voljela bih imati odgovornog, pažljivog, vjernog i zanimljivog muškarca. Mora se ponašati prema svojoj ženi na iskren i romantičan način, dijeliti moje nade i snove.

Facebook Comments