PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uvijek je teško opisati naše sebe, ali pokušat ću) Ja sam oblikovana brineta koja traži svoj par! Postigao sam visoke rezultate u životu, odrastao sam sina, imao sam bol u srcu nakon prekida prethodne veze, ali sada sam spreman stvoriti novu s pravim muškarcem! Više sam davatelj nego uzimam! Spreman sam se posvetiti jednoj osobi, vedar sam i s dubokim smislom za humor.Moji prijatelji kažu da sam ljubazna, druželjubiva i vrlo energična! Sa mnom je uvijek zabavno i zanimljivo! Vrlo sam pažljiva i brižna! Također, prijatelji kažu da imam zlatno srce i uvijek ću pomoći u teškoj situaciji. Ja sam vrlo pričljiva i druželjubiva žena!

INTERESI
Imam veliki izbor interesa! Prije svega, to je povezano s mojim poslom – marketinškim i ekonomskim! Također volim fitnes, kada sam slobodan ne osjećam se lijen kuhati kao majstor u najboljem restoranu. Također volim provoditi vrijeme na otvorenom s prijateljima ili sinom, ili se ljeti odmarati negdje na toplom mjestu.Najveći hobi su mi putovanja. Volim otkriti nešto novo za sebe! Također volim stvarati ljepotu vlastitim rukama, bavim se vezom. Volim i fotografiju, jako volim slikati i pozirati fotografu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim Bradda Pitta))) Za mene je muška ljepota više iznutra nego izvana, ali naravno, želim pronaći snažnog muškarca, aktivnog, poštenog i samouvjerenog! Ne mogu prihvatiti laž na bilo koji način, bolje je prihvatiti golu istinu! Želim da moj muškarac bude moja stijena, a ja ću biti njegova vatra!Voljela bih da moj partner bude ljubazan, inteligentan, odgovoran i da se brine o meni. Sanjam da bi moj muškarac bio pravi muškarac, postavio i ostvario svoje ciljeve – muškarac u svim njegovim oblicima. Također važne karakterne osobine su odanost, iskrenost, pristojnost i poštenje. I pokušat ću mu biti pristojan par. Pokažite mi svoj interes i neću vas tjerati da čekate.
Željela bih upoznati šarmantnog muškarca koji se našao u ovom životu i koji zna što želi od njega, a također me zanima što želi njegova voljena žena. Za to ću biti odgovoran za sve svoje postupke u odnosima i uložit ću veliki napor da podupirem i razvijam iskru strasti među nama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments