JELENA ĐOKOVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Osvanula fotka, IZGLEDA DRUGAČIJE! (FOTO)

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

JELENA ĐOKOVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Osvanula fotka, IZGLEDA DRUGAČIJE! (FOTO)
Novak Đoković se juče u Dubaiju našao na izložbi EXPO 2020, kao poseban gost i govornik, ali i podrška supruzu Jeleni na predstavljanju programa njihove fondacije.

Istovremeno je na domaćem Javnom servisu emitovan ekskluzivni intervju sa prvim teniserom sveta.

Na izložbi u Dubaiju, Jelena je predstavila inovativne programe koji treba da deci učine detinjstvo srećnijim i naprednijim.

Među slikama sa ovog događaja, posebno se izdvojila ona gde Novak i Jelena sede zagrljeni na tribini udešenoj u skladu sa bliskoistočnom kulturom, a administrator stranice ih je “ukrasio” emotikonom srca, tačno iznad njih.U međuvremenu se pojavilo još fotografija sa ovog događaja na Instagram nalogu Fondacije Novak Đoković, pa i ona gde Nole i Jeca sede na isti način, ali i gde se bolje vidi jedan bitan detalj.

Jelena Đoković izgleda dosta drugačije nego što smo navikli, a sve zbog naočara malo većeg, ovalnog rama, koje su privukle pažnju u komentarima.Novak Đoković je poručio da nema nameru da se vakciniše pa makar ne igrao i ne jurio status najboljeg tenisera svih vremena, ali i da ostaje “otvorenog uma”.

Australijski portal “Spectator” objavio je tekst autora Džejmsa Mekfirsona, koji je i tokom Novakovog mučnog boravka u Australiji bio na strani srpskog tenisera, sada je uporedio Đokovića sa škotskim sprinterom Erikom Lidelom.

Lidel je davne 1924. godine, na Olimpijskim igrama u Parizu, kao veliki favorit odbio da učestvuje u trci na 100 metara jer su kvalifikacije bile zakazane za nedelju. Smatrao je da je nedelja dan za bogosluženje.

Zbog tog poteza je označen kao loš za sport, kukavica i izdajnik jer je svoje principe stavio ispred težnje za sportskom slavom. Nešto slično kao što sada radi Đoković, konstatovao je Mekfirson.

Na Lidela su pritisak vršili političari, sportski zvaničnici, novinari i kolege da se predomisli, ali je ostao tvrdoglav u svojim ubeđenjima.Škot je kasnije pobedio u trci na 400 metara, za šta nije bio specijalista, ali je ipak došao do zlata uz svetski rekord tog vremena.

– Još jedan šampion stavlja principe ispred slave, nešto što je retko. Postoje dve vrsta mišljenja, jedni mu se dive, a drugi ga smatraju prilično ludim. Cena koju je Novak spreman da plati uključuje propuštanje da osvoji milione dolara od nagrada, možda i sponzorske ugovore i šansu da postane najveći grend slem šampion u istoriji – piše Australijanac.

espreco.co.rs

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours