PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam skromna i tiha žena. Religija i ljubav prema Svevišnjem igra najvažniju ulogu u mom životu. Svojim glavnim prednostima smatram unutarnju ljepotu, dobronamjernost, odaziv, sposobnost suosjećanja i pomoći ljudima, poštivanja. Ja sam iskrena, odana, krotka i vrlo domaća. Odlično se snalazim u svim kućanskim poslovima, pazim da kuća bude puna zdjela. Uvijek prvi idem na sastanak, potpuno neuvredljiv.Teško mi je sebe opisati riječima, mislim da je bolje jednom me vidjeti nego više puta čuti za mene. Ja sam draga i šarmantna dama, sa slobodnim i otvorenim srcem za ljubav. Nemam traume iz prošlosti, teške prekide ili probleme. Život mi uvijek ide dobro. Volim tako miran i odmjeren život. Također se odnosim na odnos muškarca i žene. Vjerujem da skandali visokog profila i česte svađe nisu sretna veza, dvoje voljenih ljudi nikada neće povrijediti prijatelja.

INTERESI
Ne mogu zamisliti svoj život bez putovanja, jer je to jedini način da shvatim koliki je ovaj svijet. Hoćeš li mi praviti društvo?) Voliš putovati? Također, moj drugi hobi je pjevanje. Možda ne pjevam dobro, ali uvijek mi ne smeta pjevati svoje omiljene pjesme… Mogu li ti otpjevati ljubavnu pjesmu?) Ali gdje u našem svijetu možeš ići bez sporta… To je vrlo korisno i temperamentira tijela, ali radije se bavim jogom ujutro, kao i uzeti bicikl i voziti se po gradu, po prekrasnim parkovima. Sviđa li ti se? Mogli bismo uzeti bicikl za dvoje i provesti vrijeme u romantičnom okruženju

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim upoznati muškarca koji je aktivan kao i ja, koji nije sklon provesti godišnji odmor, otići na izlet u divljinu s cijelom obitelji ili provesti odmor izvan grada, gdje je zrak čist i samo čuju se zvukovi prirode. Glavna kvaliteta koja bi trebala biti u muškarcu je snaga volje, srdačnost i odgovornost za obitelj. Dob i izgled nisu mnogo važni, glavna stvar je unutarnja ljepota i mladost u duši.Cijeli život sam imaLA san – upoznati veliku, iskrenu i pravu ljubav! Da, imao sam vezu, ali to je bilo nešto prosječno romantično i više nalik prijateljstvu. Zato tražim čovjeka koji može ukrasti moje srce. Za muškarca nemam nikakve zahtjeve niti specifične karakteristike, bitno mi je da je ljubazan, brižan i da nije agresivan. Mislim da ako osjetimo iskru među nama, onda možemo pronaći zajednički jezik i stvoriti sretan par. Jeste li spremni za ovo?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments