PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam jedna od onih djevojaka koje vole komunikaciju uživo i spremne su prihvatiti muškarca takvog kakav jest! Glavna stvar je biti svoj. Možda sam luksuzan, ali iznutra sam jednostavan i ljubazan. Vjerujem da je ljepota u oku promatrača, nikad se neću pretvarati da sam netko tko nisam. Spreman sam za putovanje i razmišljam o selidbi. Nije me briga iz koje si zemlje. Najvažnije je da imamo međusobno razumijevanje. Imam punopravnu obitelj, a kad pogledam svoje roditelje, shvaćam da želim istu obitelj sa svojim muškarcem. Očito je da ljudi ne govore o svojim nedostacima, iako svi imaju. Jedino u što sam sigurna je da imam savršenu kombinaciju strasti, nježnosti, profinjenosti, ljepote, oštrog uma, smisla za humor, ekstravagantne snage i istovremeno ženske slabosti. Jesam li te zbunio ili iznenadio? Želim otvoriti vatru u svojoj duši i zapaliti plamen ljubavi. Možda će ova stranica za upoznavanje biti prvi korak u našoj komunikaciji? Čovjek mora napraviti prvi korak, pa čekam pismo.

INTERESI
Moj najveći hobi je crtanje. Počeo sam crtati kad sam imao pet godina. Moja majka je u mom djetinjstvu bila velika učiteljica, uvijek me bodrila i hvalila moje smiješne crteže. Danas su mi crtanje i slikanje jako zabavni. Trebam samo kist i akvarel, bojice ili olovke i malo papira za crtanje. I osjećam se sretno i nikad mi ne dosadi moj hobi.Volim putovati, uživati ​​u odmoru na plaži. Volim i planine i šume, jezera, rijeke, ribolov. Kad smo zajedno, može biti tako romantično! Volim čitati knjige, slušati glazbu, kuhati i naravno plesati! A sada. Želim te pozvati na bijeli ples. Koju ćeš pjesmu izabrati za našu ljubav?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Romantičar koji podjednako voli večerati u dobrim objektima i u prirodi na pikniku. Volim pažljive i brižne muškarce. Mogu biti drugačiji, dovoljno sam star da ne razmišljam u stereotipima. Stoga sam došao na stranicu kako bih upoznao pravog odraslog muškarca. Netko za koga ću biti važan i voljen. To je sve što mi treba da budem sretan.Tražim pouzdanog muškarca koji zna cijeniti i voljeti ženu. Osoba koja je u stanju razumjeti, podržati i zahvaliti ženi za sreću koju može pružiti. Ne želim laži i stalna dopisivanja, trebam muškarca koji će biti u mojoj blizini. Tvoje srce treba biti otvoreno i slobodno za mene, za ljubav i želju da budemo zajedno

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments