PODELITE SA PRIJATELJIMA

nteresi:
Ja zivim i radim na selu i volim taj nacin zivota . To me puni energijom i volim raditi ono što volim. U slobodno vrijeme bavim se sportom, volim šetati vani i razgovarati s prijateljima. Navečer obično gledam film i čitam knjige, volim se razvijati. Volim kuhati, posebno peku ukusne kolače, kolače i kolače.ako volim crtati i želim nacrtati svoju sretnu obitelj. Nadam se da ću upoznati čovjeka s kojim ćemo to stvarati. Jako volim i šetnje prirodom, to me jako inspirira. Volim se baviti i gimnastikom, jer volim kad mi je tijelo gipko, volim plesati.

Samoopis:
Ja sam draga, iskrena i radoznala žena, ali mislim da će biti bolje da sami donesete zaključak o meni kada se bolje upoznamo. Mogu reći da sam pozitivna, aktivna, puna života i ljubavi. Možete razgovarati sa mnom i vidjeti je li to istina.Moj izgled može malo zavarati jer izgledam kao slatka djevojka, ali iznutra sam strastvena, osviještena žena koja je spremna za ozbiljnu vezu. Ali moje srce je stvarno vrlo dobro. Jako cijenim unutarnje kvalitete kod ljudi, važno mi je što je u vašoj duši. Smatram da žena treba biti dobra ne samo u krevetu nego iu razgovorima na razne teme, pošto u starosti možemo pričati samo jedno s drugim, nadam se da razumijete što mislim.

Rankaa traži:
Želim pored sebe vidjeti snažnog muškarca. Trebam muškarca koji me može usrećiti i osjećati zaštićenu snažnim muškim rukama. Želim podržati svog partnera u svemu i zajedno graditi obiteljsku sreću. Ja sam zgodna i strastvena žena, trebao bi znati kako postupati sa ženama poput mene. Sa svoje strane, obećavam da ću biti vjeran, iskren i pošten prema vama. Pa možda možemo izgraditi nešto zajedno?

UKOLIKO ZELITE OSTAVITE MI VASE PODATKE U KOMENTARIMA I JAVICU VAM SE

Facebook Comments