PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Vodim aktivan način života, bilo da se radi o planinarenju ili trčanju maratona. To me drži energijom i daje dobar primjer mojoj djeci. Kad smo već kod toga, oni su moj svijet i volim provoditi vrijeme s njima. Volim čitati knjige, posebno detektivske priče. To je sjajan način da vježbam svoj um i održavam svoje analitičke vještine oštrima. Također volim šetati prirodom, tako me smiruje i pomaže mi da razbistrim misli. I naravno, volim putovati, iskusiti različite kulture i vidjeti svijet iz druge perspektive. Jedva čekam spojiti sve svoje strasti i izgraditi karijeru.Volim latino-američki ples. Nošenjem visokih peta i crvene haljine možete izraziti sve: strast i želju, poslušnost i odanost. Volim detektive i posjećujem potrage. Sanjam otići tamo sa svojim partnerom. Možda ćeš to biti ti? :)) Jer quest nije samo igra, tu treba biti pametan, domišljat, znati razmišljati u situacijama napetosti.

Self Description
Kao zaposlena mama dvoje djece, uvijek sam u pokretu. Naučio sam uravnotežiti svoj obiteljski život s ljubavlju prema avanturama i upoznavanju novih ljudi. Kad upoznam zanimljive ljude, to je kao dašak svježeg zraka. Volim slušati njihove priče i učiti iz njihovih iskustava. Život je prekratak da bi stagnirao i želim ga maksimalno iskoristiti. Uvijek sam bio fasciniran ljudskim umom i načinom na koji on funkcionira. Zato sam odlučila studirati psihologiju i volim svaku minutu toga. Želim pomoći ljudima da bolje razumiju sebe i prevladaju svoje probleme.Ja sam dama strastvene vatre! Ja sam izazovna. Volim učiti i putovati. Moj princip je da sve radim dobro ili ne radim nikako. Mislim da je to moja prednost. Ali osim ovogF, ja sam duhovna osoba. Mislim da kada se muškarac i žena upoznaju, nije dovoljno samo dopisivati ​​se. Moraju se naći nakon kratkog razgovora na internetu. Između njih mora postojati simpatija, kemija i kontakt očima. Ako ga nema, ne može postojati ni poželjan odnos.

Tražim
Ovdje sam jer vjerujem da se ljubav može dogoditi bilo gdje, čak i online. I spreman sam prihvatiti tu priliku. Za mene je važno da se muškarac zna brinuti i voljeti ne samo mene, već i moje dvoje djece. Oni su moj svijet i trebam nekoga tko može biti uz njih. Ne vjerujem u ideju savršenog ljubavnika, ali vjerujem u pronalaženje nekoga tko je spreman prihvatiti me onakvu kakva jesam, s manama i svime. Želim nekoga tko je ljubazan, strpljiv i pun razumijevanja. Netko tko je voljan raditi kroz teška vremena i slaviti dobra vremena. Ne tražim nekoga tko je savršen, već nekoga tko je savršen za mene. I spreman sam uložiti napor da to uspije. Dakle, ako ste vani i čitate ovo, znajte da sam spreman na sve što mi se nađe na putu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments