PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ja sam žena koja voli sport, šetnje u prirodi, kupanje u moru i uživanje na suncu. Imam dovoljno sreće da živim u prekrasnoj Grčkoj, gdje je prirodna ljepota i topla klima čine savršenim mjestom za sve moje omiljene aktivnosti. Po prirodi sam aktivna osoba i ne volim ništa više od izlaska vani i pokretanja tijela. Bilo da se radi o trčanju uz plažu, planinarenju u planinama ili dugoj šetnji kroz prirodu, uvijek se osjećam okrijepljeno i živo kad sam okružen prirodom. Jedna od mojih omiljenih aktivnosti je kupanje u moru. Ima nešto tako osvježavajuće i uzbudljivo u tome da uronite u hladnu, bistru vodu i osjetite sunce na svojoj koži. Volim isplivati ​​do stijena i istraživati ​​podvodni svijet, promatrati ribe i osjećati lagano kretanje valova. Život u Grčkoj mi je dao priliku da iskusim sve svoje omiljene aktivnosti u nekim od najljepših krajolika na svijetu. Osjećam se tako sretnim što ovo mjesto mogu zvati svojim domom i zahvalan sam za svaki dan koji provodim istražujući vani i uživajući u suncu, moru i pijesku.

Licni Opis
Ja sam žena koja voli aktivan način života. Uživam u gradskoj vrevi i uvijek sam u pokretu. Ništa ne volim više od istraživanja novih mjesta, isprobavanja novih stvari i upoznavanja novih ljudi. Ja sam tip osobe koja je uvijek spremna za avanturu. Bilo da se radi o planinarenju u planinama, isprobavanju novog restorana ili posjetu lokalnom koncertu, uvijek sam željan doživjeti nešto novo. Volim energiju i uzbuđenje grada i neprestano tražim nove načine da izazovem sebe i pomjerim svoje granice. Također sam po prirodi vrlo vesela osoba. Vjerujem da je život stvoren za uživanje i trudim se pronaći radost u svakom trenutku. Volim se smijati, pjevati, plesati i zabavljati se. Vjerujem da pozitivan stav može mnogo doprinijeti da život učinimo ispunjenijim i ugodnijim.

Tražim
Spreman sam pronaći nekoga s kim ću podijeliti svoj život. Pokušao sam upoznati ljude preko prijatelja, društvenih događanja i stranica za upoznavanje na mreži, ali dosad ništa nije uspjelo. Zato sam ovdje, na ovoj stranici, u nadi da ću pronaći nekoga tko dijeli moje vrijednosti, interese i ciljeve. Tražim nekoga tko je ljubazan, suosjećajan i pun razumijevanja, nekoga tko je spreman graditi zajednički život temeljen na međusobnom poštovanju i ljubavi. Znam da pronaći ljubav nije lako. Ali vjerujem da postoji netko za mene, netko tko će me cijeniti onakvu kakva jesam. Dakle, ako si vani, moj dragi budući partneru, znaj da sam ja ovdje, spremna i voljna riskirati u ljubavi. Uzbuđen sam što ću vidjeti kamo će me ovo putovanje odvesti i pronaći nekoga tko će mi biti partner u životu, u nevolji i nevolji. Riskirajmo ljubav zajedno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments