PODELITE SA PRIJATELJIMA

Možete izgubiti sve ako imate aferu, poruka je ove žene

 

Neverovatnu žanju javnosti privukla je ispovest jedne žene koje je dala za medij “The sun”. Ispričala je kako je tokom pandemije stupila u ljubavne odnose sa svojim komšijom.

Kada se naša deca igraju na trampolinu u vrtu, ja skakućem okolo sa svojim komšijom u njegovom krevetu. On ima 32 godine i samohrani otac je devojčice od devet godina. Ja sam udata žena od 45 godina i imam tri kćeri – napisala je jedna žena za The Sun.

Tokom pandemije, preselili su se u novu kuću. Bila je iscrpljena, radila je puno radno vreme i sređivala kuću te brinula o deci. Pa kad je videla oglas za bolje plaćen posao koji se radi od kuće, odlučila se na to.

– Kada sam rekla svom mužu da sam dobila posao, bio je toliko razočaran i manje zainteresovan za mene, a više za svoj mobitel. No, moj komšija je bio jako uzbuđen za mene i pozvao me da proslavimo uz piće. Naš razgovor se brzo pretvorio u flert, a zatim i u se*s. Sada, naša veza traje već godinu dana – nastavila je.

– Možete izgubiti sve ako imate aferu. Ako se ne slažete sa svojim mužem, onda je vreme da se pozabavite time umesto da trčite u zagrljaj nekog drugog.

Pronađite miran trenutak da mužu kažete da biste želeli da se on više zanima za vas i setite se zašto ste u braku. Predložite neke večeri u kojima on pomaže s devojkama, a onda imate zajednički obrok, bez mobitela – odgovorila joj je Deidre.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

 

Facebook Comments