PODELITE SA PRIJATELJIMA

“On je bio tužan i, kada sam ga zagrlila da ga utešim, stvari su postale intimne”…

Nažalost, bračna nevera danas nije retkost, ali mora se priznati da se obično ne događa s bliskim članom porodice. Ipak, jedna žena je u svojoj ispovesti za portal “Kidspot” priznala da se “igrala” na kuhinjskom stolu sa suprugovim ocem, gde inače jedu porodične ručkove. Imala je otužan INTIMNI ODNOS  sa svekrom, ali sve je počelo na najneviniji način. Žena, koja nije želela da otkrije svoje ime, objasnila je da je srećno udata pet godina i da ima ćerku i naglasila da se ne ponosi onim što je učinila.

Bili su tipična srećna porodica dok ih nije zadesila tragedija pre nekoliko meseci. Suprugova mama je preminula od raka sa samo 52 godine. Svekar se doselio kod njih kako ne bi bio usamljen i kako bi se lakše nosio s gubitkom. Plan je bio da će biti kod njih mesec dana. I svekar i svekrva uvek su bili divni prema njoj i želela je da pomogne koliko god je mogla u tom teškom trenutku. Ali, u nekom momentu stvari su krenule u potpuno pogrešnom smeru…

Kada je suprug otišao na službeni put, svekar je, kaže, uskočio oko čuvanja svoje unuke. Jedne noći su ostali budni duže nego inače – pili su alkohol i gledali stare fotografije. “Znam da to nije izgovor, ali viski je učinio svoje i ja sam se opustila. On je bio tužan i, kada sam ga zagrlila da ga utešim, stvari su postale intimne. Pre nego što sam se uopšte snašla, njegove usne su bile na mojima, a odeća je letela po kući. Imali smo intimni odnos  se na kuhinjskom stolu, gde svako jutro doručkujem sa suprugom i ćerkom”, rekla je.

Dodala je da je sve bilo brzo gotovo i nakon toga su se povukli svako u svoju sobu. Ujutru su se složili da je to bila greška koja se više neće ponoviti, a svekar joj se zahvalio što mu je pružila utehu u teškim trenucima.

Kada se njen suprug vratio s puta, ponašali su se uobičajeno. Međutim, od tada se svekar ne ustručava da je zgrabi za ruku ili zadnjicu dok niko ne gleda. Ona mu uputi preteći pogled, ali se boji da progovori za slučaj da bi se svekar izlajao pred svojim sinom. On sada živi s njima već tri meseca i ne pokazuje nameru da se vrati kući.

IZVOR”ZENA.BLIC.RS

Facebook Comments