PODELITE SA PRIJATELJIMA

Muškarac koji se izjadao na internetu dobio veliku podršku jačeg pola: “Brate, izdrži, nisi jedini!”

Mnogi se slažu da je intimnost veoma bitna za održanje veze i braka. Supružnici koji vremenom prestanu da imaju odnose postaju neka vrsta cimera, a do otuđenosti dolazi veoma brzo i na mnogim drugim poljima. Veliki broj muškaraca izjadao se na interentu potpunim strancima kako su njihove supruge vremenom počele da izbegavaju “bračne dužnosti”, međutim, jednom muškarcu žena je to otvoreno i rekla.

– Bili smo već dugo godina u braku u kome imamo i decu, kada sam primetio da je supruga počela da se udaljava od mene. Odnosi su se proredili, uvek bi imala drugi izgovor za to. Jednog dana me je pozvala “da razgovaramo”,a budući da to nikada ranije nije radila odmah sam pretpostavio da su loše vesti u pitanju. Otvoreno mi je rekla da više ne želi da bude intimna sa mnom. Rekla je da je se*s više ne interesuje od kada smo dobili decu, ali da možemo daradimo “sve ostale stvari zajedno”. Ispostavilo se da “sve ostale stvari znače da ponekad popijemo zajedno kafu” – započinje ispovest ovaj muškarac, a o tome piše i Dejli star.

On je naglasio da je na početku pedesetih i da je supruga čak 15 godina pre toga prestala da ima odnose sa njim.

– Moja žena je tada imala 35 godina, mislio sam da je to prolazna faza i da će se promeniti kako deca budu odrastala budući da će imati manje obaveza oko njih. Od tada je prošlo okruglo 15 godina i mi od onog dana kada mi je svoju odluku saopštila više nikada nismo imali se*s. Niti sam više to potencirao ja, jer nisam želeo da budem odbijen svaki put, niti je to potencirala ona. Sada imam 52 godine i osećam se usamljen, ne samo se*sualno, već i emotivno. “Vreme za nas” se svelo na nedeljnu jutarnju kafu kada pričamo o računima – pojadao se ovaj čovek.Komentari na društvenim mrežama nisu izostali.

– Identična situacija se desila i meni pre osam godina, u početku mi je bilo teško, ali od kad sam našao devojku za te stvari sve je lakše!

IZVOR:SRECNA.REPUBLIKA.RS

Facebook Comments