PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam privlačna, šarmantna, ljubazna i iskrena s odličnim smislom za humor. Također sam jako dobra domaćica, volim kuhati. Živa sam osoba i imam mnogo prijatelja. Također sam vrlo nježan i osjetljiv. Moj život je sretan, ali bih volio živjeti u inozemstvu. nisam ljubomorna. Uvijek priskoči u pomoć. Volim djecu, super su. Volim svoju obitelj, prijatelje i spreman sam na nova iskustva i poznanstva.

INTERESI
Volim svjež zrak i šetnju po dužini. Trčim, bavim se fitnesom, idem u bazen. Aktivan sam i imam puno prijatelja za izlazak. Skupljamo se na roštilju, pričamo i puno se smijemo. Nadam se da ću pronaći svoju Ljubav i stvoriti snažnu i sretnu obitelj! Želite li i vi isto? Nadam se da ćeš me uskoro pronaći!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam, jer želim pronaći svoju srodnu dušu. Vjerujem da se zdrav odnos temelji na međusobnom ohrabrivanju dvoje ljudi da postignu svoje ciljeve. Željela bih upoznati muškarca s kojim ne samo da ću moći razgovarati, jer je to znak simpatije, već i muškarca s kojim bismo zajedno mogli biti u tišini jer je to znak prave ljubavi . Voljela bih da moj muškarac uživa u meni čak i kada spavam. Je li to po vašem mišljenju čudno?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments