PODELITE SA PRIJATELJIMA

Elizabet Harli ovih dana je nerazdvojna od sina Damijana, a mnogi bruje da je njihov odnos više nego bizaran i neprimeren

Sinoć je Elizabet Harli bila glavna gošća na promociji knjige Džoan Kolins. U pratnji svog sina, Damijana, glumica je ušetala u prostoriju kao prava dama u cvetnoj haljini i zategnutog tela.

Kao i svaki put kada bi se pojavila u pratnji svog sina, svi bi u njih gledali sa nevericom, jer dvadestjednogodišnji Damijan neodoljivo podseća na Elizabet. Njegova lepota više liči na žensku, nego na mušku, pa su govorkanja da je za to zaslužna Elizabet koja je od njega htela da napravi ćerku koju nije imala.

Britanski novinari često ističu koliko je odnos majke i sina bizaran i čudan, s obzirom da su nerazdvojni i da on svoju pedesetdevetogodišnju majku neretko fotografiše u toplesu.

Elizabet je pre dvadeset i kusur godina imala kratku aferu sa milionerom i producentom Stivom Bingom i tada je zatrudnela. Milioner je odbio da prizna sina, ali je DNK analizom utvrđeno da je dete njegovo i otac je morao da plaća alimentaciju.Nikad nije hteo da vidi dete, a kada se nedavno ubio skočivši sa 27 sprata, u njegovom testamentu nije bilo mesta za Damijana.

Elizabet Harli možda ima lepotu, ali sreće u ljubavi nema. Nakon što je 13 godina bila u vezi sa Hju Grantom, paparaci su glumca fotografisali ispod mosta dok ga je zadovoljavala transrodna prostitutka.

Elizabet je raskinula vezu sa Grantom, ali mu je oprostila. Par je u tako dobrim odnosima da je Hju krstio njenog sina.

Glumicu bije glas da ju nije prevario samo onaj koji nije hteo, a svi njeni momci su to hteli.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments