PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam zaljubljenik u život i uvijek sam posvećen onome što radim. U vezi sam darivatelj – vrlo strastven i brižan. Ja sam dama snažnog karaktera, ali vrlo krhkog srca, možda sam zato više tražila sreću u poslu nego u romantičnim spojevima. Sada najviše od svega sanjam pronaći muškarca za zajedničku ljubav i užitke, onog koji će biti brižan i nježan sa mnom – takav će muškarac biti velikodušno nagrađen jer imam toliko neotpuštene ljubavi za dati! Sa mnom nikad nije dosadno, uvijek je zabavno! Imam mnogo hobija i rado bih vam rekao više. Moj život je svijetao i zanimljiv, ali nedostaje mi netko poseban da ga podijelim!Uvijek sam sretna djevojka jer sam vrlo samouvjerena i slatka. Živim vrlo zdrav način života i volim davati sreću ljudima oko sebe. Uvijek se prema ljudima odnosim sa svojim istinskim otvorenim srcem.

INTERESI
Putujem, volim nove gradove i zemlje, volim more, idem u planine.volim puno putovati. volim planinarenje, prirodu, čitanje, film i tako dalje.Želim upoznati zrelog čovjeka, mladog srca, znaš, nisam dovoljno mlad, pa ću je, kad upoznam svoju pravu ljubav, čvrsto držati. ako si ozbiljan kao ja javi mi se necu te iznevjeriti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trebao bi biti ljubazan, nježan, pažljiv i inteligentan. Ne bi trebao biti kompliciran, želim mu da može voljeti i biti spreman to isto prihvatiti od mene. Ako čuje zov ljubavi trebao bi ga pratiti svom toplinom i toplinom svoje duše. Trebam prijatelja, ljubavnika i muža, želim imati razumijevanja na svim razinama! Neke djevojke traže bogataša koji će ih odvesti u bogato kraljevstvo. meni to ne treba. Tražim svoju srodnu dušu, pravog muškarca koji će mi pružiti ljubav i koji će biti spreman sa mnom stvoriti obitelj. On će biti iskren i nježan prema meni i takav odnos će mi izgraditi bajku. Želim osjećati neraskidivu vezu s njim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments