PODELITE SA PRIJATELJIMA

Sofia se udala za milionera iz Dubaija i poslala važnu poruku svim ženama.

Sofia Kralov tvrdi da nikada ne bi izlazila sa nekim ko je siromašan zbog čega je trolovi napadaju i osuđuju, ali njoj to ne smeta.

Sofia na društvenim mrežama pokazuje svoj raskošan život s milionerom iz Dubaija, a ženama poručuje da podignu svoje standarde: “Vaš dnevni podsetnik da nikada ne izlazite sa siromašnim muškarcima.”

U videima pokuzuje svoj raskošni stil života, luksuzna putovanja, skupe torbe i satove. Odlasci u skuperestorane su njena svakodnevica, kao i šoping u dizajnerskim radnjama. Ona takođe vozi i skupautomobil o kojem mnogi sanjaju.”Kad ti muškarac pruža predsedniče tretmane, zašto bi pristala na manje od toga” – napisala je u jednoj objavi.

Ona je istakla i da žene trebaju biti finansijski nezavisne, što je dodatno razbesnelo ljude, budući da se hvali bogatstvom svog izabranika.

“Žene trebaju biti finansijski nezavisne, nema veze ko je tvoj otac i ko će biti tvoj suprug, nema veze ko ti je brat, žena treba biti odgovorna za svoje finansije.”, objasnila je ona.Ona je takođe imala poruku i za muškarce: “Pravila za pravog muškarca u vezi: Dogovori sastanak barem jednom nedeljno, kupi joj poklone s njene liste bez ikakvog razloga, putujte na romantična mesta i istražujte svet.”

“Budi bogata žena s bogatim suprugom, koja putuje svetom i živi život koji je oduvek sanjala!”.”Ili izaberi imućnog muškarca ili nemoj trošiti svoje vreme!”.

Ona je ženama savetovala da se obrazuju, zaposle, uživaju u životu i da budu svoje, ali da nikako ne pristaju na muškarca koji nije materijalno obezbeđen.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments